STOP THE PRESS!

Spotifyn kuunteluhistoria kertoo: suomalaiset odottavat eniten Weekend Festivalin kotimaisia artisteja

Suosittu Weekend Festival järjestetään jälleen tänä viikonloppuna Helsingissä. Festareilla päästään tänä vuonna kuulemaan artisteja kuten The Chainsmokers, Mike Perry ja Bebe Rexha. Spotifyn kuunteluhistoria kuitenkin osoittaa, että suomalaisfanit ovat kuunnelleet festarinalusviikolla artistikattauksesta eniten kotimaisia vaihtoehtoja Mikael Gabrielia, Teflon Brothersia ja Reino Nordinia.

Spotify selvitti, mitkä artistit ovat tulevan festivaaliviikonlopun suosituimmat. Suomalaisten Spotify-käyttäjien kuunteluhistorian perusteella koottiin lista kymmenestä kuunnelluimmasta artistista festivaalia edeltävän viikon ajalta. Kuunteluhistoria osoittaa, että listan kolmen kärki on suomalaisvoittoinen; ennen festareita suomalaiset ovat fiilistelleet Mikael Gabrielia, Teflon Brothersia ja Reino Nordinia.

Weekend Festival aloitti toimintansa vasta muutama vuosi sitten, mutta se on nopeasti onnistunut kasvamaan yli 70 000 festivaalivieraan tapahtumaksi. Tänä vuonna jo noin 95 % lipuista on myyty loppuun.

10  suosituinta Weekend Festival -artistia Spotifyn suomalaiskäyttäjien festariviikon kuunteluhistorian mukaan

  1. Mikael Gabriel
  2. Teflon Brothers
  3. Reino Nordin
  4. Alan Walker
  5. The Chainsmokers
  6. Cheat Codes
  7. Clean Bandit
  8. Tungevaag & Raaban
  9. Bebe Rexha
  10. Mike Perry