STOP THE PRESS!

Pelifestivaali Grail Questin liput ovat myynnissä nyt

Syyslomaviikolla ensi kertaa järjestettävä Grail Quest -pelifestivaali Turun Gatorade Centerissä on elektroniseen urheiluun keskittyvä, mutta kattavasti muutakin pelimaailmaa esittelevä suurtapahtuma niin pelaajille kuin kaikille pelaamisesta ja alasta kiinnostuneille. Liput ovat myynnissä nyt.

Syyslomaviikolla Gatorade Centerissä järjestettävä Grail Quest -pelifestivaali on muhkea koktaili LAN-tapahtumaa – verkossa yhdessä pelaamista – korkeatasoisia kilpapeliturnauksia ja monipuolista lavaohjelmaa. Paikalla nähdään myös suosittuja striimaajia ja tubettajia kuten Ink Owl, eeddspeaks / eeddplays, zoneVD ja turkulainen TaikaSoppa.

(Lisätietoja grailquest.fi/striimiboksi)

Tapahtumahallissa on myös Jimm’s PC-storen laaja messualue. Tämän lisäksi luvassa on muun muassa strategia- ja keräilykorttipeliturnauksia, Turun eri pelitiimien esittelyjä ja VR-pelikokeiluja (virtual reality) sekä paljon muuta.

Paikalle odotetaan runsaasti eritasoisia ja eri-ikäisiä pelaajia ja e-urheilun SM-kisojen (ESM) myötä kansallista kilpapelaajien kärkeä. Tapahtumassa on paljon nähtävää ja koettavaa myös muille kuin pelaajille – sen tarkoituksena on tarjota kattava paketti viihdettä ja tietoa kenelle tahansa kiinnostuneelle.

Tapahtuman takana on turkulainen pelialan yritys Grail Group pääyhteistyökumppaninaan Turun kaupunki.

E-urheilu kasvaa räjähdysmäisesti niin harrastaja- kuin tapahtumamäärissä. Pelialan kärkikaupunkien joukossa oleva Turku on täynnä niin pelaajia kuin pelinkehittäjiäkin – myös siksi Turku on luonteva paikka järjestää tämän tyyppinen suurtapahtuma.

Grail Quest -pelifestivaali 19.–21.10.2017 syyslomaviikolla. Aktiiviiset ohjelma-ajat ovat klo 12–24 päivittäin, muina aikoina toiminta keskittyy LAN-toimintaan. Kisoja voi seurata myös striiminä verkossa.

Kaikki lisätiedot osoitteesta http://grailquest.fi/. Sivuille päivitetään tietoja jatkuvasti.

Facebook: https://www.facebook.com/GQFest/

Liput suoraan: http://www.ticketmaster.fi/event/213069