STOP THE PRESS!

Lappeenrannan linnoituksen Vanhankaupungin päivät avaavat ovet linnoituksen historiaan ja nykypäivään

Lappeenrannan kaupunki täyttää 368 vuotta ja kaupungin syntymäpäivää vietetään Lappeenrannan linnoituksessa perjantaista sunnuntaihin 11.–13.8.2017. Tapahtuma levittäytyy koko linnoituksen alueelle näyttelyineen, työpajoineen ja esityksineen.

Vanhankaupungin päivät on koko perheen yhteinen tapahtuma. Katseltavaa, kuunneltavaa ja tekemistä riittää kaikenikäisille ja ohjelmaa on vauvasta vaariin ja muksusta mummoon.

Tarjolla on muun muassa historiallisia draamakierroksia ja autenttisiin rakuuna-asuihin pukeutuneet ratsastajat hevosineen. Kehruuhuoneella puolestaan pidetään koko perheen yhteiset laulajaiset ja muita musiikkiesityksiä.

Vanhankaupungin päivillä voi myös tutustua mielenkiintoisiin näyttelyihin museoissa ja gallerioissa, osallistua Lappeenrannan Tanssiopiston tanssituokioihin, työpajoihin kuvataidekoululla ja grafiikan pajalla sekä nauttia mukaansatempaavista esityksistä sekä kahviloiden ja ravintoloiden herkuista.

Perjantain Linnoituksen isännän juhlakonsertti on maksullinen (liput 20€). Lauantain tilaisuudet linnoituksessa ovat maksuttomia, sunnuntaina museoihin on pääsymaksu.

Tutustu linnoituksen Vanhankaupungin päivien ohjelmaan: http://www.lappeenranta.fi/fi/Palvelut/Tapahtumat/Linnoituksen-Vanhankaupungin-paivat/Ohjelma