STOP THE PRESS!

Pamela Tola, Lauri Tilkanen ja Eero Ritala tähdittävät uutta Elisa Viihteen alkuperäissarjaa Kolmistaan

Pamela Tola, Lauri Tilkanen ja Eero Ritala tähdittävät Elisa Viihteen uutta alkuperäissarjaa Kolmistaan. Muissa sarjan rooleissa nähdään mm. Pirkko Hämäläinen, Jonna Järnefelt ja Jaana Saarinen. Sarjan ohjaa Samuli Valkama. ITV Studios Finlandin tuottaman 10-osaisen sarjan ovat käsikirjoittaneet kokeneet komediantekijät John Lundsten ja Leo Viirret ja sen tuottaa Maria Kangas. Sarjaa kuvataan elo- ja syyskuussa Helsingissä ja se on katsottavissa joulukuussa ainoastaan Elisa Viihteessä.

Elisa Viihteen sisältöliiketoiminnasta vastaava Ani Korpela kommentoi uutta sarjaa: Katsojat haluavat tänä päivänä valinnanvapautta, jota Elisa Viihde tarjoaa. Kiinnostavia, monipuolisia ja uusia sisältöjä, joista voi nauttia ajasta ja paikasta riippumatta – kuka tahansa.”

”Komedia kiinnostaa katsojia. Nyt valmisteilla oleva uutuuskomedia Kolmistaan on nykypäivään sijoittuva Elisa Viihteen alkuperäissarja, jossa käsitellään nuorten aikuisten kaupunkilaisten kasvamista hauskalla ja modernilla otteella”, Korpela jatkaa.

ITV Studiosin toimitusjohtaja Pete Paavolainen on ilahtunut yhteistyöstä Elisan kanssa:  ”On upea mahdollisuus tehdä yhteistyötä Elisa Viihteen kanssa. Komediasarja perustuu ITV:n omaan, Threesome-nimiseen brittiläiseen komediasarjaan. Kolmistaan on myös ITV Studios Finlandin ensimmäinen fiktio, joten olemme innoissamme tästä uudesta aluevaltauksesta”.

Ohjaaja Samuli Valkama tunnetaan täysipitkistä elokuvistaan Saattokeikka, Ei kiitos ja Hulluna Saraan. Käsikirjoittaja John Lundsten on käsikirjoittanut Pasila – 2.5. Spin-Off -sarjaa sekä Putousta, minkä lisäksi hän on toiminut tuottajana Cannesissa palkitussa lyhyelokuvassa Katto. Leo Viirret on käsikirjoittanut niin ikään Pasila – 2.5. Spin-Off -sarjaa sekä Downshiftaajia ja YleLeaksia. Tuottaja Maria Kankaan töihin kuuluvat puolestaan tv-sarjat Sorjonen, Syke ja Kimmo.

SYNOPSIS

Vilma, Seve ja Markus asuvat Helsingin keskustassa kimppakämpässä ja rimpuilevat yhdessä uhkaavaa kolmenkympin kriisiä vastaan. Vilma on varakkaan perheen bileprinsessa, joka on aina halunnut tehdä kaiken omalla tavallaan. Hänen työtä vieroksuvan poikaystävänsä Seven elämäntehtävä taas on lähinnä jumaloida Vilmaa. Samaa tekee myös Vilman BFF Markus, joka on kaupungin mainosmaailmassa menestyvä komea kundi.

Kolmikko juhlii Helsingin yössä kuin viimeistä päivää, vaikka pelko vakiintumisesta ja perheestä alkaa jo häämöttämään edessä. Eräänä iltana heidän juhliessaan Vilman kolmikymppisiä lähtee tilanne jatkoilla hanskasta ja kolmikko päätyy yhdessä sänkyyn.

Pari viikkoa myöhemmin raskaustesti paljastaa Vilman tulleen raskaaksi jommallekummalle miehistä. Seve, Markus ja Vilma joutuvat karun todellisuuden eteen – uusi vastuu lapsesta voi olla juuri se asia, joka tulee erottamaan kolmikon omille poluilleen. Heidän ratkaisunsa asiaan? He päättävät jatkaa yhteiseloa ja kasvattaa lapsen yhdessä!

SARJAN TIEDOT

Ohjaus
Samuli Valkama

Tuottaja
Maria Kangas

Päärooleissa
Pamela Tola, Lauri Tilkanen ja Eero Ritala

Muissa rooleissa
Mm. Pirkko Hämäläinen, Jonna Järnefelt ja Jaana Saarinen

Käsikirjoitus
John Lundsten ja Leo Viirret

Genre
Komedia

Tuotantoyhtiö
ITV Studios Finland Oy

Tuotanto
Elisa Viihde