STOP THE PRESS!

Spotify saapuu Xbox One -konsolille

Spotify XboxSpotify on nyt saatavilla Xbox One -konsolille 34 markkinalla* ympäri maailmaa. Tämän uuden integraation myötä miljoonat Xbox One -käyttäjät voivat valita Spotifysta täydellisen soundtrackin pelisessiotaan taustoittamaan.

Spotifyn avulla voi tehdä pelielämyksestä vielä entistä huikeamman etukäteen tallennetun musiikin, valmiiksi kuratoitujen pelisoittolistojen ja Spotifyn laajan musiikkivalikoiman avulla, sillä haluamaansa musiikkia voi nyt soittaa suoraan pelin taustamusiikkina. Uusi toiminto tulee käyttöön sekä Spotifyn ilmaisversiota käyttäville että Premium-käyttäjille. Oman pelisoundtrackin tekeminen ei ole koskaan aikaisemmin ollut yhtä helppoa!

“Musiikilla on todella tärkeä rooli hyvän pelikokemuksen luomisessa”, kertoo Mikael Ericsson, Spotifyn Product Director, Platform & Partner Experience. ”On hienoa, että voimme tästä päivästä lähtien tarjota Xbox One -käyttäjille mahdollisuuden valita itse musiikkinsa pelisessiota rytmittämään.”

Näin otat Spotifyn käyttöön Xbox One -konsolilla:

Helppo aloittaa

–       Käynnistä Xbox One ja siirry Xbox Storeen

–       Lataa ja asenna ‘Spotify Music – for Xbox’-applikaatio

–       Kirjaudu Spotifyhin omilla käyttäjätunnuksillasi tai luo itsellesi Spotify-tili

Löydä täydellinen pelisoittolista

–        Siirry Spotifyn Browse-toimintoon, josta löydät Gaming hub -osion. Se on täynnä kuratoituja pelisoittolistoja, kuten ‘ Epic Gaming’ ja ‘ Power Gaming ’, sekä Xboxin Major Nelson in kuratoimia listoja .

Kontrolloi soittolistaa keskeyttämättä peliä Spotify Connect toiminnon avulla

–       Käynnistä Spotify-applikaatio puhelimesta, tabletista tai kannettavasta tietokoneesta samalla, kun kuuntelet Spotifyta Xboxin kautta.

–       Pysäytä musiikki, skippaa kappale tai valitse uutta musiikkia langattomasti Spotify-applikaation kautta.

Lue lisää osoitteesta spotify.com/xbox.