STOP THE PRESS!

Club For Fivenkin riveistä tutuksi tullut Eeppi Ursin ja räppäri Kevin Tandu yhdistivät voimansa

Eppi Ursin feat. Kevin Tandu - JosKaksikon tänään julkaistava Jos-biisi ennakoi Ursinin 8.9. ilmestyvää ensimmäistä suomenkielistä Jäljet-albumia. Levyä juhlistetaan levynjulkaisukeikalla Helsingin G Livelabissa lauantaina 16.9.2017

Muun muassa Club For Fiven riveistä tunnetuksi tullut monipuolinen laulajatar Eeppi Ursin on hurmannut keväällä julkaistulla Tue mua –popkappaleellaan. Nyt upeääninen Eeppi raottaa lisää syyskuussa julkaistavan, ensimmäisen suomenkielisen popalbuminsa sisältöä. Elokuun 15. päivä ilmestyy Eepin ja mm. Mikael Gabrielinkin kanssa aiemmin yhteistyötä tehneen räppärin Kevin Tandun yhteisbiisi Jos. Kappale nitoo onnistuneesti yhteen kaksi eritaustaista muusikkoa ja välittää suvaitsevaisuuden sanomaa.

Halusin tehdä rasisminvastaisen laulun. Olen yrittänyt samaistua siihen, minkälaista on muuttaa yhtäkkiä ihan erilaiseen kulttuuriin. Tässä biisissä mun ääni kertoo siitä pelosta ja epäilystä, mikä ihmisillä usein on liittyen erilaisuuteen ” Eeppi avaa laulun syntytarinaa. Alusta asti oli selvää, että biisiin olisi kiva saada mukaan joku feattaaja ja Kevin Tandu tuntui heti hyvältä valinnalta. Viimeistään studiossa Eeppi oli varma, että Kongon demokraattisesta tasavallasta Suomeen 8-vuotiaana muuttanut Kevin on juuri se oikea tähän biisiin.  ”Olihan se erilaista, kun tulin 8-vuotiaana Suomeen. Kun innostuin räpistä, mulle sanottiin, ettei musta koskaan voi tulla suomiräppäriä. Mutta pitää jaksaa uskoo siihen, mitä rakastaa. Olin tosi otettu, kun Eeppi pyysi mua mukaan biisiin” Kevin sanoo.

Kuuntele Jos täältä: https://open.spotify.com/album/36WuE3BiHXqPuABhOhze7Z

Jäljet–niminen levy sisältää pääosin Eepin omia sanoituksia ja sävellyksiä. Voimakasta ja melodista popmusiikkia on ollut tuottamassa Jyri Sariola ja Kai Poutanen.  Albumin teksteissä on teemoja elämän eri laidoilta, ihmisen valinnoista ja teoista. Inspiraatio tulee usein oman elämän ympäriltä, mutta myös uutisista. Levyn julkaisee kotimainen Luomusic Records.

 

G Livelabin levynjulkaisukeikka la 16.9.2017

Kokenut esiintyjä suuntaa tulevan levyn myötä myös keikoille uuden ja energisen bändinsä kanssa. Keikat aloittaa Helsingin G Livelabin levynjulkaisukeikka 16.9.2017. Tämän konsertin liput ovat juuri tulleet myyntiin. Muista keikkapäivistä ja paikoista tiedotamme myöhemmin.

Eeppi Ursin levynjulkaisukeikka G Livelab la 16.9.2017

www.glivelab.fi/events/eeppi-ursin-593e9861dd3e391100221a11/

 

Ovet klo 19

Liput 18€ sis narikan

www.eeppiursin.fi

www.facebook.com/eeppiursinofficial