STOP THE PRESS!

Eppu Salminen Korsikalta Viikinsaaren kesäteatteriin 2018

Aatamin puvussa ja vähän Eevankin

Eppu Salminen, Aatamin puvussa ja vähän Eevankin, Viikinsaaren kesäteatteri 2018
Kuva Kai G. Baer

Viikinsaaren kesäteatterissa Tampereella nähdään kesällä 2018 musikaallinen riemupommi ”Aatamin puvussa ja vähän Eevankin”. Musiikkikomedia on klassista kesäkomiikkaa alastomimmillaan. Jo vuodesta 1928 ovat Agapetuksen ”kevyen romaanin” sankarit kirmanneet koivikossa ja hiiviskelleet havupuiden siimeksessä, kun kimurantit sattumukset ovat heitelleet heitä ympäriinsä.

Esityksessä nähdään komedian taitajia kuten Eppu Salminen ja Jarkko Tiainen. Tuoreina kiinnityksinä myös Kai Vaine ja Anna Ackerman.
Eppu Salminen palaa Korsikalta viettämiensä kahden vuoden jälkeen kesällä 2018 Viikinsaaren kesäteatterin lavalle.

Loistavia arvioita saanut nelihenkinen orkesteri jatkaa jälleen ensi kesänä. Musiikkina kuullaan kapelimestari Antti Parangon uudelleen sovittamia Mikko Alatalon supersuosittuja lauluja kuten Hasardi, Jos sua ei ois ja Ihmisen ikävä toisen luo.
Esityksen dramatisoi ja ohjaa tamperelainen Hanno Eskola.

Viikinsaaren kesäteatteria on kaksi kesää luotsannut Kulttuuria Kansalle ry ja kesä 2017 oli Viikinsaaren kesäteatterille ennätyskesä.

– Yleisö on löytänyt hienosti uuden kesäteatterin. Oikukas kesäsää ei vaikuttanut kesäteatterin katsojamääriin. Tänä kesänä Viikinsaaren kesäteatterissa tehtiin yleisöennätys ja musiikkinäytelmä ”Mies, joka ei osannut sanoa ei” näki lähes 12 000 katsojaa. Huikeaa nousua viime kesästä oli 3000 katsojaa, toiminnanjohtaja Birgitta Putkonen kertoo.
– Yleisön mielestä laivamatka toi nautinnollisen elämyksen kesäteatteriretkeen ja ansaittua kiitosta sai myös ravintola Viikinsaaren antimet. Tästä on hieno jatkaa.

Lipunmyynti 1.9.2017 alkaen Lippupisteen toimipaikoissa kautta maan mm. Kulttuurimyymälä Aplodissa (Hämeenkatu 14B, Tampere) sekä Lippu.fi-verkkokaupassa ja puhelinpalvelussa. Ryhmävarauksia (yli 25 hlöä) otetaan vastaan 1.9.2017 alkaen Viikinsaaren kesäteatterin ryhmämyynnissä myynti(at)viikinsaarenkesateatteri.fi