STOP THE PRESS!

The Handmaiden -elokuva rikkoi Suomen ennätyksen

The HandmaidenChan-wook Parkin ohjaama The Handmaiden on kerännyt jo yli 18 400 katsojaa, ja siitä on tullut Suomen kaikkien aikojen katsotuin eteläkorealainen elokuva.

Suomen elokuvateattereissa jo 18 455 katsojaa kerännyt The Handmaiden on ohittanut katsojatilastoissa kärkisijaa pitäneen Joon-ho Bongin Snowpiercerin (17 723 katsojaa). Toukokuun 19. päivänä ensi-iltansa saanut trilleri jatkaa edelleen Suomen elokuvateattereiden ohjelmistossa. 

Kaupallisen menestyksen lisäksi The Handmaiden on kerännyt kiitosta sekä katsojilta että kriitikoilta. Rotten Tomatoes -sivuston mukaan elokuvan arvostelut ovat olleet 91% positiivisia katsojilta ja 95% positiivisia kriitikoilta.

Cannesin elokuvajuhlien pääkilpasarjassa maailmanensi-iltansa saanut, Sarah Watersin Silmänkääntäjä-romaaniin pohjautuva The Handmaiden on maailmansensaatioksi nousseen korealaisohjaaja Chan-wook Parkin yhdestoista pitkä elokuva. Eroottinen trilleri intohimosta, petoksesta ja kostosta lumoaa kauneudellaan, kylmää viekkaudellaan ja vetää loisteliaasti maton katsojan jalkojen alta vavahduttavilla yllätyskäänteillään.

The Handmaiden nyt elokuvateattereissa.

Suomen elokuvasäätiön ohjelmistotuki 2017.