STOP THE PRESS!

Odotettu Nuorten Näyttämö jatkuu Oulun kaupunginteatterissa – uusia nuoria otetaan mukaan

Oulun kaupunginteatterissa jatkuu jälleen Nuorten Näyttämö -toiminta, joka tarjoaa alueen nuorille mahdollisuuden päästä tekemään teatteria ammattilaisten opastuksella. Nuorten Näyttämöllä tutustutaan teatterin maailmaan opastetun toiminnan ja koulutuksen sekä ennen kaikkea oman tekemisen kautta. Osallistujat pääsevät perehtymään teatterin eri osa-alueisiin näytelmän kirjoittamisesta ja lavastuksen suunnittelusta näyttelemiseen.

Toiminta on tarkoitettu kaikille n. 13−18-vuotiaille taidoista tai aikaisemmista harrastuksista riippumatta. Mukaan mahtuu tänä syksynä parikymmentä nuorta, joten valitettavasti kaikille ei voida taata paikkaa ryhmässä. Nuorten Näyttämöön mukaan haluaville järjestetään info- ja hakutilaisuus tiistaina 12.9. klo 17 alkaen, jolloin kokoonnutaan teatterin ala-aulaan. Tilaisuuteen ilmoittaudutaan viimeistään perjantaina 3.9. täyttämällä ilmoittautumislomake netissä osoitteessa teatteri.ouka.fi. Talenttien tai idoleitten etsinnästä ei ole kyse, vaan tavoitteena on saada kokoon monimuotoinen, motivoitunut ja toisiaan kannustava ryhmä.

Nuorten Näyttämöä vetää useita nuorisoprojekteja toteuttanut teatteriohjaaja Heta Haanperä yhdessä kaupunginteatterin muiden työntekijöiden kanssa. Ryhmä aloittaa toimintansa heti kun osallistujat on saatu kokoon, ja esittäytyy yleisölle viimeistään Lasten ja nuorten teatterifestivaalilla toukokuussa 2018.

Lisätietoja: dramaturgi jukka.heinanen(at)ouka.fi