STOP THE PRESS!

Anno 1800 -kaupunkisimulaatio laajentaa rakastettua pelisarjaa uusille urille

Anno 1800

Kuva: Ubisoft

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft julkisti Gamescom-pelimessuilla tänään kehittävänsä Anno 1800 -kaupunkisimulaatiopeliä. Nimensä mukaisesti pelin tapahtumat sijoittuvat 1800-luvulle ja näin jatkavat suositun Anno-pelisarjan kiehtovaa rakentelun ja strategian yhdistelmää uudella aikakaudella.

Anno 1800 tuo pelaajat teollistumisen aikakaudelle, jossa myös diplomatia ja tiede kukoistavat aiempia aikakausia enemmän. Pelaajat pääsevät näyttämään kyntensä hallitsijan roolissa, luomaan valtavia suurkaupunkeja, luomaan logistisia verkostoja, tutkimaan uusia maita ja kohtaamaan muita kulttuureita. Jälkimmäisen myötä seuraavat askeleet kaupankäyntiin, diplomaattisiin neuvotteluihin ja myös mahdollisesti sodankäyntiin.

Anno 1800 -kaupunkisimulaatiopelissä yhdistyvät niin yksityiskohtainen ja moniulotteinen yksinpelattavuus kuin myös kiehtova moninpeli.

Pelin tunnelmiin voi tutustua Gamescom-messuilla julkistetun esittelyvideon kautta, jonka voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/ydD3H4_Ncaw.

Pelin kehittäjästudio Ubisoft Blue Byte tarjoaa pelaajille mahdollisuuden ottaa osaa pelin luomiseen ainutlaatuisen ANNO Union -sivuston kautta. Sen kautta voidaan tuottaa ainutlaatuista sisältöä, julkaista pelin uutisia, jakaa infoa kehitysvaiheista, esittää materiaalia kulissien takaa sekä antaa pelaajille mahdollisuus pelata peliä ennen virallista julkaisua. ANNO Union -sivustoon voi tutustua osoitteessa www.anno-union.com.

Anno 1800 julkaistaan Windows-tietokoneille talvella 2018. Pelin ikäraja on PEGI 7.

 

https://youtu.be/45JAlR0daks (ANNO Union -esittelyvideo)