STOP THE PRESS!

Jukka Poika ja Riku ja Tunna Turun konserttitalossa 1.9.

Jukka Poika & Dj Stormy ja Madventuresin Riku Rantanen ja Tunna Milonoff vauhdittavat syyskuun alussa järjestettävää tapahtumaa, jossa haetaan mahdollisuuksia tavata toisia, lievittää yksinäisyyttä ja toimia yhdessä. Paikalliset toimijat kertovat, mitä kaikkea tekemistä Turun seudulta löytyy. 500 ensimmäistä mahtuu mukaan tapahtumaan, joka on samalla osa reformaation merkkivuoden ohjelmaa.

Turussa ja lähikunnissa asuu paljon mukavia ihmisiä, joista iso joukko asuu yksin ja osa tuntee itsensä yksinäiseksi. Tapahtumassa on tarjolla keskustelua, musiikkia ja mahdollisuus tavata ihmisiä, joiden kanssa saattaa löytyä yhteistä tekemistä.

Turun seudun toimijat ovat koonneet voimansa, ettei kukaan jäisi yksin. Mukana on laaja yhteistyökumppanien joukko. Maksuttoman tapahtuman Turun konserttitalossa järjestävät Turun kaupunki, Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän diakoniakeskus, oppilaitospapit ja seurakuntien diakoniatyöntekijät sekä useat järjestöt yhdessä. Tapahtumassa on myös tarjolla hyvää ruokaa. Ilmoittautumisaikaa on perjantaihin 25. elokuuta saakka.

Tuu tutuks Turus! järjestetään perjantaina 1. syyskuuta klo 11–14 Turun konserttitalossa, Aninkaistenkatu 9. Tule mukaan!

Tuu tutuks Turus! -tilaisuus perjantaina 1.9. klo 11–14, Turun konserttitalo, Aninkaistenkatu 9. Ilmoittaudu pe 25.8. mennessä diakoniakeskukseen, lähetä sähköposti osoitteeseen sanna.stykki(at)evl.fi