STOP THE PRESS!

Foo Fighters yllättää jälleen

Foo Fighters

Photo by Brantley Gutierrez

Uusi single The Sky Is A Neighborhood ja sen musavideo on nyt julkaistu

Foo Fighters on julkaissut tänään uuden singlen The Sky Is A Neighborhood, joka seuraa huikean vastaanoton saanutta kesäkuussa julkaistua Run-singleä. The Sky Is A Neighborhood –single on 15. syyskuuta julkaistavan Concrete And Gold –albumin huippukohta ja Dave kuvaa biisiä ”the biggest thing sonically that we’ve ever done.”

“One night I was lying out looking up at stars. Just imagining all of these stars as places that have life on them as well, and I decided that the sky is a neighborhood, that we need to keep our shit together in order to survive in this universe full of life. But I had no music yet. I just had the title. So everyday I would walk around, kind of humming this thing in my head”, Dave Grohl kertoo.

Melodia kappaleelle löytyi bändin voimin yhdessä iltapäivässä ja sen jälkeen Grohl tiesi, että Concrete And Gold -albumi on valmis. The Sky Is A Neighborhood –kappale ansaitsi vierelleen yhtä kunnianhimoisen visuaalisen ulostulon ja Dave Grohl hyppäsi jälleen itse ohjaajan puikkoihin musiikkivideota tehtäessä.. Mukana videonteossa olivat myös Brandon Trost, Therapy Studios ja koko Foo Fighters perheineen. Katso massiivinen musiikkivideo tästä: http://smarturl.it/FFSKY

Foo Fighters julkaisi tänään myös sovelluksen, jolla fanit pääsevät tutustumaan oman naapuriston tähdistöön. Tutustu työkaluun puhelimellasi tästä: https://sky.foofighters.com/

Foo Fighters on Dave Grohl, Taylor Hawkins, Nate Mendel, Chris Shiflett, Pat Smear ja Rami Jaffee. Yhtyeen debyyttialbumi Foo Fighters ilmestyi vuonna 1995 ja sen jälkeen bändi on julkaissut 8 albumia ja voittanut 10 Grammya. Edellisen albumin Sonic Highways yhtye julkaisi vuonna 2014 ja saamaan aikaan fanit pääsivät nauttimaan HBO:lla Foo Fighters: Sonic Highways –dokumenttisarjasta. Yhtye nähtiin kesäkuussa Rock The Beach –festareilla Helsingissä, jossa suomalaisia faneja hemmoteltiin myös täysin uusilla kappaleilla.

CONCRETE AND GOLD
1. T-Shirt
2. Run
3. Make It Right
4. The Sky Is A Neighborhood
5. La Dee Da
6. Dirty Water
7. Arrows
8. Happy Ever After (Zero Hour)
9. Sunday Rain
10. The Line
11. Concrete and Gold

Concrete And Gold albumi julkaistaan 15. syyskuuta. Se on Foo Fightersin yhdeksäs albumi ja sen tuotti Foo Fighters & Greg Kurstin ja miksasi Darrell Thorp.