STOP THE PRESS!

Jimi Pääkallon ”Elonkorjuun kuu” tänään ulkona

JIMI PÄÄKALLO Kuva Mona Salminen

Jimi Pääkallo
Kuva: Mona Salminen

Jimi Pääkallon albumin kuudes kappale “Elonkorjuun Kuu” julkaistaan tänään 24.8. Albumin seuraava kappale
“Yksi Elämä” julkaistaan heti ensi viikon torstaina 31.8. “Elonkorjuun Kuu” kertoo viimeisestä kesästä aikuisuuden kynnyksellä ja siihen liittyvistä rituaaleista. Kappale on tropical-soundeilla höystettyä tanssittavaa rokkia.

“Halusin tehdä biisin, jossa muistelen nuoruuteni viimeistä kesää. Pääsin 16-vuotiaana unelmieni duuniin Pitkä Kuuma Kesä -elokuvan kuvauksiin. Siinä nuori kloppi oppi monenlaista, ja sen jälkeen tässä nyt on ollutkin kaikenlaista”, Pääkallo toteaa.

Kuuntele ”Elonkorjuun kuu” nyt Spotifystä.

15.9. julkaistava ”Elämä Suomessa” -albumi pitää sisällään pohdintaa elämästä ja rakkaudesta. Levyn voi nähdä artistin omana tarinana, jossa rehellinen kuvaus elämästä ja rakkaudesta näyttelee merkittävää osaa. Tyylillisesti musiikki on modernisoitua stadionrokkia, mutta mukaan mahtuu myös rauhallisempaa akustisen kitaran sävyttämää balladia.

“Halusin tehdä sydäntä rinnassaan kantavaa musiikkia. Kappaleet ovat täynnä sanaleikkejä, tarinankerrontaa ja elämän pohdintaa. Levy kertoo symbolien kautta paljon myös omaa tarinaani”, Jimi kertoo.

Levyllä soittavat Pääkallon lisäksi Technicolourin kitaristi Tuomas ”Gary” Keskinen, basisti Toni Hintikka sekä muutama vieraileva muusikko.

Levyn julkaisee Jimi Constantine Records. Levy-yhtiönä JCR keskittyy pääsääntöisesti nuorten artistien kouluttamiseen ja julkaisemiseen.