STOP THE PRESS!

Wedding Crashers julkaisi tänään uuden Endlessly-singlensä

Wedding Crashers - EndlesslyMainio indiepop-trio Wedding Crashers julkaisi tänään uuden Endlessly-singlensä, joka on esimakua vielä tänä syksynä julkaistavalta albumilta.

”Tämä biisi tavoittelee sitä hetkeä, kun näkee auton ikkunasta mitä hienoimman maiseman kiitävän ohi ja tulee vahva fiilis, että olisinpa minä nyt tuolla. Sitten olisin onnellinen. Mutta kun tarkemmin ajattelee niin katsoessaan sieltä usvaiselta pellolta takaisin, näkymä on ryteikkö, kuoppainen tie ja se autonrämä millä huristeltiin paikalle. Että tarvitseeko sitä vihreämpää ruohoa aina päästä itse tallomaan?!?”, Oskari Halsti hymyilee.

”Tää biisi eskaloitui kuin varkain Oskarin akkarirämpytyksestä stadionrockiksi. Me soitettiin biisiä keikoilla ja joka kerta sinne aina livahti mukaan joku uusi juttu. Taustalla pulputtava rumpukonekin oli alun perin vain metronomiksi tarkoitettu, mutta se löysi tiensä lähes vahingossa myös levylle.
Tuloksena ehkäpä raikkain Wedding Crashers -kappale tähän mennessä, ja liidivokaaleissa kuullaan kappaleen kirjoittajaa ja basistiamme Oskaria ensi kertaa sitten viime levyn Lost Case-sinkun”, Aapo Niininen jatkaa.

Kuuntele biisi Spotitystä ja katso Endlessly-lyriikkavideo nyt täältä!

Ahkerat miekkoset nähdään tänä syksynä Taiteiden yön lisäksi valituilla keikoilla, esimerkiksi Lost In Music -tapahtumassa Tampereella 5. lokakuuta.

http://weddingcrashersmusic.com
www.facebook.com/WeddingCrashers
www.instagram.com/weddingcrashersmusic