STOP THE PRESS!

Rainbow Six Siege -toimintapeli pelattavana ilmaiseksi tulevana viikonloppuna

Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Kuva: Ubisoft

Tulevana viikonloppuna taktinen Tom Clancy’s Rainbow Six Siege -toimintapeli on pelattavana ilmaiseksi. Jo peräti 20 miljoonan pelaajan suosima toimintapeli tarjoaa taktista toimintaa ja tiukkoja tilanteita ilmaiseksi 24.-27. elokuuta, joten pitkän viikonlopun voi aloittaa jo tänään. Peli on pelattavissa sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleilla että Windows-tietokoneilla.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege on myös saatavilla alennushintaan 24.8.-4.9. välisenä aikana. Ilmaisviikonlopun aikana saavutetut kokemuspisteet ja hahmonkehitys eivät mene hukkaan, vaan siirtyvät mukana pelin ostaneen käyttäjätilille.

Lisäksi pelin uusin laajennus eli toisen pelivuoden kolmannen kauden lisäosa Operation Blood Orchid saapuu tekniseen testivaiheeseen tietokoneille 29. elokuuta. Operation Blood Orchid -lisäosan julkaisupäivä on 5. syyskuuta kaikille eri pelialustoille. Lisäosan myötä pelattavaksi tulee uusi Hong Kongiin sijoittuva pelikenttä sekä kolme uutta pelattavaa operaattoriluokkaa. Näistä kaksi on hongkongilaisia ja yksi Puolasta. Lisätietoja tulevasta lisäosasta julkistetaan Pro League Finals -tapahtumassa 26. elokuuta.

Ilmaisviikonlopun lisätiedot ja tarkemmat tiedot alkamis- ja päättymisajasta löytyvät osoitteesta https://rainbow6.ubisoft.com/siege/en-NORDIC/freeweekend/index.aspx

Taktisen ja toimintapitoisen erikoisryhmätoiminnan ykkösnimi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege vie pelaajansa jännittävän ja kiihkeätunnelmaisen toiminnan maailmaan, jossa lainvalvojat ja ammattirikolliset ottavat yhteen toistensa kanssa. Rainbow Six -pelisarja ei kuitenkaan edusta suoraviivaista räiskimistä, vaan rakentuu tarkkaan laadittujen strategioiden ja taktisten toimintamallien varaan. Poliisin ja armeijan erikoisryhmistä tutut erikoisvälineet, kuten erilaiset räjähteet, kranaatit, suojakilvet ja monet muut apuvälineet ovat yhtä tärkeässä osassa kuin vaativaan voimankäyttöön tarkoitetut ampuma- ja lähitaisteluaseet. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onkin yhdistelmä sekä kiivasta räiskintää, vaarallisia lähitaistelutilanteita että taktista osaamista ja strategista pohdintaa. Yksinpelin lisäksi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege tarjoaa monipuoliset moninpelitilat, joissa pelaajat voivat toimia ryhmissä toisiaan vastaan. Peli soveltuukin erinomaisesti myös elektronisen urheilun temmellyskentäksi.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege on saatavana sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.