STOP THE PRESS!

Ultra Bra valtaa Hartwall Arenan joulukuussa

Kesällä Ultra Bra hurmasi festarikansan kolmella Suomen suurimmalla festivaalilla 16 vuoden tauon jälkeen. Joulukuussa Ultra Bra valtaa Helsingin Hartwall Arenan. Yhtye nousee Hartwall Arenan lavalle kaikessa komeudessaan perjantaina 15. joulukuuta. Lipunmyynti konserttiin käynnistyy maanantaina 4. syyskuuta Ticketmasterissa.

”Yleisön vastaanotto yllätti bändin täysin. Kesän keikat olivat meille todella unohtumattomia kokemuksia. Oli hienoa nähdä vanhaa ja uutta yleisöä, ja keikat olivat aikamoista yhteislaulun juhlaa. Näistä esiintymisistä tuli voimakas halu kajauttaa vielä kotikaupungissamme Helsingissä. Samalla meille tarjoutuu myös mahdollisuus esittää vähän kattavammin meidän materiaalia. Oli kuitenkin paljon biisejä, mitä ei ehditty festareilla soittaa”, yhtyeen johtohahmo Kerkko Koskinen kertoo.

Ultra Brata pidetään kiistatta yhtenä 1990-luvun merkittävimmistä suomalaisista bändeistä. Vuonna 2001 lopettanuta yhtyettä on pidetty sukupolvensa äänenä, ja sittemmin bändin musiikki on jatkanut voittokulkuaan myös sukupolvelta toiselle. Ultra Bran musiikista on tullut osa kansallista äänimaisemaa kunnianhimoisine sovituksineen, tarttuvine melodioineen ja koskettavine teksteineen.

Paluukeikoille yhtyettä on kyselty usein, mutta jäsenten päällekkäiset aikataulut eivät ole antaneet tähän mahdollisuutta. Kesän hurmokselliset festarikeikat Provinssissa, Ruisrockissa ja Ilosaarirockissa jättivätkin suomalaiset nälkäisiksi, ja joulukuussa tarjoutuukin mahdollisuus päästä avaamaan yhteislauluhanat toivotulla areenakeikalla.

KONSERTTI:
Ultra Bra
Pe 15.12.2017 Hartwall Arena, Helsinki
Ovet klo 18.30, show n. klo 20

LIPUT:
Myyntiin ma 4.9.2017 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 39,50 / 49,50 / 59,50 / 69,50 / 79,50 euroa Ticketmasterista

American Express -ennakkomyynti:
American Express tarjoaa kortinhaltijoille mahdollisuuden ostaa liput ennen yleisen lipunmyynnin alkua. American Express -lipunmyynti alkaa ke 30.8.2017 klo 9 osoitteessa www.americanexpressliput.fi