STOP THE PRESS!

Durango: Wild Lands – tekninen suljettu beeta on nyt saatavilla Pohjoismaissa

Picture: NEXON / What! Studio

Pysyvien avoimen maailman MMORPG-pelien seuraava evoluutio on saatavilla rajoitetun ajan Google Play -kaupassa Android-laitteille

Nexon ja kehittäjä What! Studio ovat julkaisseet Durango: Wild Landsin teknisen suljetun beetan Norjassa, Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa. Kyseessä on avoimen maailman massiivinen verkkoroolipeli (MMORPG). Nyt rajoitetun ajan norjalaiset, suomalaiset, ruotsalaiset ja tanskalaiset pelaajat voivat ladata Durango: Wild Landsin ilmaiseksi ja vain Google Play -kaupasta Android-laitteille  He voivat liittyä jo seikkailunsa aloittaneiden pioneerien joukkoon.

Tekniseen suljettuun beetaan liittyvät pelaajat ovat maailman ensimmäisiä pioneereja ja tukijoita, jotka pääsevät tutustumaan Durango: Wild Landsin vaihtoehtoiseen ja alkukantaisen maailmaan, missä dinosaurukset ja nykypäivän ihmiset elävät keskenään laajassa ja loputtomassa erämaassa. Selviydy, tutki, rakenna, muodosta ryhmiä ja kisaa läpi Durango: Wild Landsin valtavan avoimen maailman tehdäksesi arvokkaita löytöjä ja ottaaksesi sen hallintaasi. Pelaajat voivat näillä kartoittamattomilla mailla lyöttäytyä yhteen selvitäkseen lihanhimoisilta dinosauruksilta tai kesyttääkseen niitä kumppaneikseen.

Tekninen suljettu beeta tarjoaa pelaajille ensikatsauksen Durango: Wild Landsin pysyvään ja kehittyvään avoimen maailman pelikokemukseen, joka korostaa reaaliaikaista synkronoitua pelaamista ja proseduraalisesti luotua maailmaa. Pioneerit lähtevät maailmaan vaikuttavalle matkalle, kun he löytävät uusia saaria ja kaukomaita ystävien ja muiden pelaajien kanssa.

Durango: Wild Landsin tekninen suljettu beeta on saatavilla rajoitetun ajan. Viimeisimmät tiedot suljetun beetan aikatauluista, uutisista, päivityksistä ja muista asioista löytyy Facebook-sivulta osoitteesta https://www.facebook.com/playdurango/.

Lisätietoa saa viralliselta Durango: Wild Lands -verkkosivustolta: https://durango.nexon.com.