STOP THE PRESS!

Gösta In Memoriam –konserttien korvaavat ajankohdat selvillä

Gösta Sundqvist Leevi and the Leavingin DYNAMOEnnakkoliput käyvät sellaisenaan uusille keikoille

Gösta Sundqvistista kertovan kirjan Gösta In Memoriam -julkaisukonsertit Tampereella ja Helsingissä jouduttiin siirtämään sairaustapauksen johdosta. Nyt yhtyeen jäsenistö on hyvässä kunnossa ja valmiina korvaamaan peruuntuneet esitykset. Helsingin Tavastia-klubin uudet esiintymisajankohdat ovat 2. ja 3.10.2017. Tampereen Klubin keikka järjestetään 22.11.2017.

Tavastian keskiviikon 16.8. ennakkoliput käyvät sellaisenaan 2.10.  järjestettävälle keikalle ja torstain 17.8. lisäkonsertin piletit voi vastaavasti käyttää sellaisenaan 3.10. järjestettävään konserttiin. Tampereen Klubille varatut liput kelpaavat myös suoraan uudelle korvaavalle keikalle. Ennakkoliput on mahdollista palauttaa Tikettiin (www.tiketti.fi) 13.9.2017 saakka lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info(at)tiketti.fi. Loput liput kaikille  kaikille kolmelle keikalle tulevat myyntiin Tiketin sivuille torstaina 31.8. kello 09.00 alkaen.

Gösta Sundqvistin syntymästä on tänä vuonna kulunut 60 vuotta. Gösta menehtyi 16.8.2003 ja hieman yli 14 vuotta myöhemmin järjestetään muistokonsertit Helsingin Tavastia-klubilla  sekä Tampereen Klubilla. Tilaisuuksissa tullaan kokemaan Gösta In Memoriam-konsertti, jossa esiintyvät Leevi & The Leavings-yhtyeessä soittaneet Risto Paananen (basso, kitara, taustalaulu) Juha Karastie (kitara) ja Niklas Nylund (rummut). Kolmikko esittää kokoonpanon klassisia kappaleita vierailevien solistien kanssa. Lavalle nousevat Kotiteollisuus-yhtyeen Jouni Hynynen, Leavings-miesten kanssa yhteistyötä tekevä Siiri Nordin sekä laulaja/lauluntekijä Jarkko Martikainen.

Leevi and the Leavings -yhtyeen nokkamies Gösta Sundqvistin (1957−2003) elämäkerta Gösta Sundqvist − Leevi and the Leavingsin dynamo on puuttuva teos suomalaisen populaarikulttuurin kaanonissa. Julkisuutta ja keikkailua karttaneesta Sundqvistista on tullut salaperäisyyden verhoama myytti. Elämäkerta pureutuu moniulotteiseen persoonaan myytin takana. Elokuussa julkaistu kirja koostuu Sundqvistin kanssa työskennelleiden sekä ystävien haastatteluista, arkistomateriaalista sekä Sundqvistin laajan tuotannon esittelystä ja analysoinnista.

Göstan muistoa kunnioitetaan myös julkaisemalla Leevi & The Leavings-yhtyeen tuotantoa uudelleen. Tänä vuonna Svart Recordsin kautta ovat ilmestyneet Suuteleminen kielletty, Mies joka toi rock´n´rollin Suomeen, Kadonnut laakso sekä Raha ja rakkaus. Perjantai 14. päivä ja Häntä koipien välissä ilmestyvät lokakuussa, kun taas Musiikkiluokka ja Varasteleva joulupukki ilmestyvät levykauppoihin vuoden lopulla. Lisää Leavings-vinyyleitä ilmestyy ensi vuoden aikana.

2.10. Helsinki, Tavastia, Gösta In Memoriam
Leavings-orkesteri plays Leevi & The Leavings (Nylund, Karastie, Paananen)
Solisteina Jouni Hynynen, Siiri Nordin, sekä Jarkko Martikainen
Juontajana Njassa
Liput: 26€ + eteispalvelumaksu
Ovet: 20:00
Ennakko: Tiketti
Ennakkomyyntilinkki: https://www.tiketti.fi/tapahtuma/47760

3.10. Helsinki, Tavastia, Gösta In Memoriam
Leavings-orkesteri plays Leevi & The Leavings (Nylund, Karastie, Paananen)
Solisteina Jouni Hynynen, Siiri Nordin, sekä Jarkko Martikainen
Juontajana Njassa
Liput: 26€ + eteispalvelumaksu
Ovet: 20:00
Ennakko: Tiketti
Ennakkomyyntilinkki: https://www.tiketti.fi/Gosta-In-Memoriam-Tavastia-klubi-Helsinki-lippuja/48647
 
22.11. Tampere, Klubi, Gösta In Memoriam
Leavings-orkesteri plays Leevi & The Leavings (Nylund, Karastie, Paananen)
Solisteina Jouni Hynynen, Siiri Nordin, sekä Jarkko Martikainen
Liput: 24,60€ (sis. eteispalvelumaksu 1€) / 26€ ovelta.
Ennakko: Tiketti
Ennakkomyyntilinkki: https://www.tiketti.fi/Gosta-in-Memorium-Klubi-Tampere-lippuja/48296

https://intokustannus.fi/
www.svartrecords.com