STOP THE PRESS!

”Tolkun ihmiset” -kolumnin kirjoittajalta hyytävä psykologinen trilleri

Jyri Paretskoi - NimetönSyrjähyppy on tullut maksamaan Otso Vaarnalle paljon. Avioliiton, melkein työpaikankin… ja vasemman käden nimettömän. Muistikuvat kohtalokkaasta illasta ovat sumuisia. Nainen oli kaunis, tummatukkainen, sinisilmäinen – näillä tiedoilla poliisi ei voi kuin kirjata tapahtuneen. Sattumalta Otso saa selville, että sormensa menettäneitä on muitakin, ja salaperäisen naisen metsästyksestä tulee hänelle pakkomielle.

Nimetön on hyytävä psykologinen trilleri, jossa tavallisen ihmisen arki nyrjähtää päälaelleen, ja samalla taitava uusi aluevaltaus Jyri Paretskoilta. Tässäkin genressä Paretskoin vahvuuksia ovat herkkävireinen ihmiskuvaus ja elävä dialogi.

Jyri Paretskoi on iisalmelainen kirjailija ja äidinkielenopettaja, joka tunnetaan paitsi palkitusta ja suositusta Shell’s Angles -nuortenkirjasarjastaan, myös yhteiskunnallisena keskustelijana. Hänen ”Tolkun ihmiset” -kolumninsa sai vuoden 2016 alussa valtakunnallista huomiota. Nimetön on hänen ensimmäinen aikuistenromaaninsa.

Jyri Paretskoi on tavattavissa Turun Kirjamessuilla perjantaina 6.10.2017 ja Helsingin Kirjamessuilla perjantaina 27.10.2017.

Jyri Paretskoi
NIMETÖN
ISBN 978-951-23-6301-8
Saatavana myös sähkökirjana