STOP THE PRESS!

Isac Elliot haastaa koulut auttamaan maailman lapsia

Isac Elliot NenäpäiväKansainvälisenä hyväntekeväisyyden päivänä Isac Elliot haastaa suomalaiset koulut sekä koululaiset mukaan auttamaan maailman lapsia.

Isac haluaa muistuttaa, että vaikka meillä Suomessa lapsilla, nuorilla ja aikuisilla on omat haasteensa, niin keskimäärin asiat ovat täällä hyvin.

– Suomi on turvallinen maa, jossa on hyvät koulut ja sairaalat. On hyvä muistaa, että kaikkialla asiat eivät ole yhtä hyvin. Muualla lapsen normipäivä voi olla tosi rankka, vaarallinen tai ikävä, Isac sanoo.

Isac haluaakin haastaa koulut sekä koululaiset ideoimaan ja toteuttamaan hyväntekeväisyystempauksia maailman lasten hyväksi Nenäpäivä-kampanjan aikana 26.10.-19.11.

Kekseliäimmälle palkintona Isac Elliotin kouluvierailu

Kekseliäimmän Nenäpäivä-tempauksen järjestänyt koululaisryhmä saa palkinnoksi Isac Elliotin esiintymään koululle. Kilpailuun osallistutaan jakamalla kuvia ja videoita omasta tempauksesta sosiaalisessa mediassa tunnisteella #nenäkoulu.

– Veikkaan että koulut tekevät niin siistejä juttuja tämän haasteen kautta. Jengi osaa tosiaan yllättää! On niin huippuja nuoria, että odotan innolla tosi hienoja juttuja, tarinoita ja tempauksia. Tehdään tää yhdessä, innostaa Isac.

Vain mielikuvitus on rajana Nenätempauksille. Kisaan voi osallistua esimerkiksi järjestämällä nenähenkisen talent-kisan, pitämällä pop up-kioskia leivonnaisille ja käsitöille, tai järjestämällä päivätyökeräyksen Nenäpäivän hyväksi.

Nenäpäivä-säätiön ja Isac Elliotin muodostama raati valitsee voittajan, joka julkistetaan Nenäpäivän verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa 23.11.

Isac Elliot: “Avunanto lähtee välittämisestä”

Isacin mielestä toisten auttaminen on hieno asia ja kannattaa aina.

– Auttaminen ei aina vaadi hirveästi eforttia, mutta siitä voi olla todella iso apu jollekin toiselle. Avunanto lähtee välittämisestä. Kun näkee vähän vaivaa, kertoo, että välittää. Siksi minäkin olen mukana Nenäpäivässä. Se on tärkeä asia minulle, Isac sanoo.

Nenäpäivänä 10.11. Isac Elliot esiintyy myös Yle TV2:n suorassa Nenäpäivä-show’ssa.

Nenäpäivä uudistuu – 10.11. Yle TV2 on koko illan Nenäkanava

Maailman lasten hyväksi järjestettävä Nenäpäivä on tänä vuonna yhden show’n sijaan monta, kun Yle TV2:sta tulee koko illaksi Nenäkanava. Luvassa on ainutlaatuinen ilta on täynnä hauskoja sketsejä ja koskettavia videoita lapsista, jotka tarvitsevat apua. Tänä vuonna myös huippu-urheilijat heittäytyvät täysin palkein auttamaan maailman lapsia kohti parempaa tulevaisuutta.

Illan aloittaa Pikku Kakkonen Nenäpäivä-tunnelmissa, jonka jälkeen nähdään neljä suoraa Nenäpäivä-show’ta: Urheilushow, Nenäshow, GaalaShow ja Kakkashow. Illan suorien lähetysten juontajina nähdään Kaj Kunnas, Jarkko Tamminen, Sanna Stellan, Arman Alizad sekä YleX:n Poikelus ja Hätönen.

Musiikkivieraiksi saapuu tähtiartisteja, kuten esimerkiksi Saara Aalto, Samuli Edelmann, Ellinoora, Mikael Gabriel, Paperi T ja Pete Parkkonen.

Nenäpäivä perjantaina 10.11.
Nenäpäivä-kampanja 26.10.-19.11.

Lue lisää kouluhaasteesta.