STOP THE PRESS!

Elokuvamusiikin legenda Hans Zimmer saapuu jälleen Suomeen – nyt valkokankaille

Säveltäjä Hans Zimmerin Euroopan kiertueen konsertit olivat loppuunmyytyjä myös Suomessa, ja nyt kehutun kiertueen konsertin pääsee kokemaan Suomen elokuvateattereissa. Hans Zimmer Live on Tour -kiertueen konsertti nähdään 20 paikkakunnalla lokakuun alussa.

Konsertissa yleisö pääsee nauttimaan Zimmerin vertaansa vailla olevan uran musiikillisista kohokohdista ja pääsee näkemään maestron työssään. Urallaan hän on työskennellyt arvostettujen elokuvaohjaajien kanssa, kuten Ridley Scottin, Michael Bayn ja Christopher Nolanin kanssa, ja konsertissa kuullaan musiikkia mm. Leijonakuningas, Pirates of the Caribbean, Gladiaattori ja The Dark Knight -elokuvista.

Hans Zimmerin upea ja kiitelty Euroopan kiertueen konsertti päästään kokemaan lokakuussa Suomen elokuvateattereissa noin 20 paikkakunnalla. Prahan O2 Arenan lavalla.

Zimmer on tuonut konserttiin mukanaan 72 muusikkoa: huippuelämyksen takaavat kuoro, sinfoniaorkesteri sekä tarkasti valikoitu taustabändi, jossa mukana The Smithsien Johnny Marr ja muita palkitun säveltäjän läheisiä työkavereita.

Konsertti on taltioitu Prahan 02 Arenan lavalta. Spektaakkelissa on huipputason valotuotanto, se on visuaalisesti upeaa katsottavaa sekä siinä on uusinta tekniikkaa hyödyntävä äänentoisto. Lisäksi elokuvateatterikatsojia hemmotellaan Zimmerin haastattelulla, jossa pääsemme tutustumaan säveltäjään, joka on Hollywoodin isoimpien elokuvien musiikin takana.

Esitykset ti 3.10. alkaen, esityspäivä vaihtelee teattereittain.
Liput tulevat myyntiin perjantaina 8.9. elokuvateattereissa ja niiden verkkokaupoissa. Liput 18 – 22 €, hinnat vaihtelevat elokuvateattereittain.
Esityspaikkakunnat: Espoo, Forssa, Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kouvola, Kuopio, Lahti, Oulu, Pori Porvoo, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Tornio, Turku, Vaasa, Vantaa.