STOP THE PRESS!

TTT-Klubin viikonlopussa Teemu Viinikaisen levynjulkaisukonsertti ja stand up -kauden avaus

”TTT-Klubi on hienoimpia keikkapaikkoja, joissa olen soittanut ympäri maailmaa. Upeat puitteet luovat tunnelman, jossa esiintyjän on helppo yltää parhaimpaansa ja saada hyvä kontakti kuulijoihin. Tärkeimmäksi tekijäksi hienoihin keikkamuistoihin sieltä nostaisin kuitenkin yleisön, joka on seurannut keikkoja keskittyneesti ja innostuneesti; parempaa jazzyleisöä ei Suomesta löydy!”

Näin Suomen johtaja jazzkitaristi Teemu Viinikainen kuvailee aiempia kokemuksiaan TTT-Klubilta, jossa hän on soittanut aiemmin mm. omalla triollaan sekä Verneri Pohjolan, Jukka Perkon ja Panu Savolaisen yhtyeiden riveissä. Lauantaina 16.9. klo 20 Viinikainen esittelee TTT-Klubilla aivan uuden kokoonpanonsa, johon kuuluvat Mikael Myrskog (Rhodes/Moog) ja Joonas Riippa (rummut), sekä juuri ilmestyneen albumin Return of Robert Dickson materiaalin.

”Olen äärimmäisen innostunut tästä bändistä ja sen uudesta soundista”, Viinikainen kertoo. ”Levyn sävellykset ovat kuin pieniä karttoja ja improvisaatiot pieniä seikkailuja tuossa maastossa”.

Stand up ja Yle Perjantai aloittavat

Tulevana viikonloppuna TTT-Klubilla alkaa myös syksyn stand up -kausi. Perjantaina 15.9. klo 19 Robert Pettersson kysyy, onko suomalaisessa stand upissa aiheita, joista ei saa puhua – on, ja hän lupaa kertoa ne kaikki. Petterssonin lisäksi koomikoina nähdään leidimäiselle otteella ja pohjoisilla mausteilla esiintyvä oululainen Päivi Kuuva sekä viattoman hymypoikapatsasmaiseksi luonnehdittu Jape Grönroos.

Heti stand upin jälkeen koetaan televisio-ohjelma Perjantain suora lähetys TTT-Klubilta. Aiheena on Hyvästi muoti, ja vieraaksi saapuvat Anne Kukkohovi ja Ville Leino. Yle Perjantain lähetystä pääsee seuraamaan pääsymaksutta. Paikalle kannattaa saapua klo 20:30.

Myöskin tiistaina 12.9. klo 18 TTT-Klubilla keskustellaan, kun teatterin Luulosairas-näytelmän innoittama tilaisuus Sairas, sairaampi, luulosairas tuo näyttämölle näkemyksiä vaihtamaan näyttelijä Auvo Vihron, ohjaaja Otso Kauton sekä dosentti Pauliina Aarvan.