STOP THE PRESS!

YÖ-yhtye tuo ’Hyvän yön lauluja’ Helsingin Savoy-teatteriin 24.11.2017

Yö - Hyvän yön laulujaOlli Lindholmin luotsaama Yö-yhtye tekee syksyn aikana harvinaislaatuisen konsertti-illan Helsingin Savoyssa perjantaina 24.11. ”Hyvän Yön Lauluja” -ilta koostuu kahdesta osuudesta. Ensimmäinen puoliaika sisältää akustisia versioita tunnetuista Yön hiteistä kuten muun muassa Likaiset legendat, Vie mut minne vaan, Ihmisen poika, Laulu rakkaudelle ja Enkelille. Väliajan jälkeen toisella puoliajalla on luvassa sähköisiä versioita Yön hiteistä ja harvinaisuuksista. Toisella puoliajalla kuullaan myös Ollin ”Vain elämää” -ohjelmassa tulkitsemia kappaleita kuten soittolistojen kärjessä oleva Tuhoutuva tarina.
Konsertti Savoyssa alkaa klo 19.00 ja sen kesto on 2h 15 min sisältäen väliajan.

”Hyvän Yön laulut ovat iltoja, jotka rakentuvat yhdessä yleisön kanssa. Konserteissa voi jokainen halutessaan heittäytyä mukaan lauluun. Luvassa on myös tarinoita biisien takaa. Uskon, että tunnelma tulee olemaan käsin kosketeltava ja ikimuistoinen niin yleisölle kuin meille”, kommentoi Olli Lindholm.

Konsertin ensimmäisen osuuden biisejä on kuultavissa myös lokakuussa julkaistavalla ”Hyvän Yön Lauluja” -levyllä, jossa yhtye on versioinut tunnetut kappaleensa uudelleen päivittäen ne tähän päivään.

”Vaikka Yön biisit kestävät aikaa ja ovat iättömiä, oli silti hienoa päästä tekemään ne uudelleen tämän päivän tuotannolla ja tulkinnalla”, summaa Lindholm. 

Liput:
alkaen 38,00/kpl

Lipunmyynti:
Lippu.fi

Konsertin tiedot:
24.11. klo 19.00. Helsinki, Savoy.
Kesto 2h 15min.