STOP THE PRESS!

Passion Pictures julkistaa Yoshikin ja We Are X -elokuvan Euroopan kiertueen

Th e current incarnation of X Japan in Drafthouse Films’  ​ We Are X ​ . Courtesy of Drafthouse Films.

Courtesy of
Drafthouse Films.

We Are X on elokuva Japanin suosituimmasta rock-yhtyeestä, X Japan, ja kriitikoiden kiittämä elokuva Searching for Sugar man -elokuvan tuotantotiimiltä. Elokuva sekä yhtyeen keulahahmo Yoshiki saapuvat Suomeen ja elokuvateattereihin lokakuussa.

Passion Pictures ja X Japan tuovat We are X -elokuvan Suomeen esitykseen 18.10. ja liput Helsingin, Turun ja Tampereen näytöksiin ovat myynnissä Finnkinon nettisivuilla. Elokuvan soundtrack sisältää vaikuttavan kokoelman X Japanin vanhoja biisejä sekä aivan uuden La Venus -kappaleen. Soundtrackia jakelee Sony Music’s Legacy Recordings (Sony Music Entertainment). Elokuvan suomeksi tekstitetty traileri on julkaistu: https://www.youtube.com/watch?v=3lpblUegc2A

Elokuvan on ohjannut palkittu dokumentaristi Stephen Kijak (Stones in Exile, Scott Walker: 30 Century Man) ja tuottanut Searching for Sugar man -elokuvan tuotantoyhtiö Passion Pictures. We are X on intiimi henkilökuva ahdistuneesta, mutta pysäyttämättömästä virtuoosista, sekä musiikista joka on lumonnut miljoonia uskollisia faneja. We are X valittiin Sundancen, Lontoon ja SXSW elokuvajuhlille, joissa se sai lukuisia palkintoja. Muun muassa New York Timesin, MTV UK:n ja Classic Rock Magazinen kriitikot ylistivät elokuvaa. Brittien MTV kutsui elokuvaa ”dramaattisimmaksi rocktarinaksi kautta aikojen”.

We Are X on transsendenttinen ja kauniisti kuvattu rocktarina Japanin kaikkien aikojen suosituimmasta yhtyeestä, X Japan. X Japan on myynyt yli 30 miljoonaa levyä ja videota, he ovat myyneet loppuun 55000-paikkaisen Tokio Dromen ennätyksellisen 18 kertaa sekä esiintyneet kymmenille tuhansille faneille Japanin ulkopuolella. Yhtyettä johtaa arvoituksellinen Yoshiki – säveltäjä, klassinen pianisti, rumpali ja taiteellinen voima bändin takana. X Japan on valloittanut laajan joukon ihailijoita kuten Sir George Martin, KISS, Stan Lee ja Japanin keisari sekä luonut spektaakkelimaisen rocktyylin ja kulttuuri ilmiön jota kutsutaan nimellä Visual Kei.

Yoshikin merkittävyys Japanissa ilmentyy Japanin Voguen lokakuun numerossa. Hän on ensimmäinen japanilainen mies, joka on saanut kuvansa lehden kanteen sen 18 vuotisen historian aikana.

Yoshiki kiertää Eurooppaa tämän vuoden lokakuussa markkinoimassa We are X -elokuvaa. ”Olen erittäin innostunut päästessäni kiertämään Eurooppaa lokakuussa ja tuomaan X Japanin erikoislaatuisen tarinan uusien ja vanhojen fanien nähtäväksi. Elokuvan teko oli meille vaikeaa mutta koimme että bändin tarina pitää kertoa. Tuskin maltan odottaa, että eurooppalaiset näkevät elokuvan ja pääsen tapaamaan paikallisia faneja”, Yoshiki kertoo.

Yoshikin promootiokiertue lokakuussa 2017
To 12.10. Berliini, Saksa
La 14.10. Firenze, Italia
Ma 16.10 Amsterdam, Hollanti
Ti 17.10. Oslo, Norja
Ke 18.10. Helsinki, Suomi

To 19.10 Tukholma, Ruotsi
Pe 20.10 Lontoo, UK
La 21.10 Reykjavik, Islanti
Ma 23.10 Wien, Itävalta
Ti 24.10. Pariisi, Ranska

X JAPAN -yhtyeen jäsenet ovat: YOSHIKI/rummut, piano; TOSHI/laulu; PATA/kitara; HEATH/basso; ja SUGIZO/kitara, viulu).
***

WE ARE X
www.wearexfilm.com
Traileri: www.youtube.com/watch?v=T3yJhsrgg4g