STOP THE PRESS!

Uusi Assassin’s Creed Origins -video esittelee Egyptin todelliset hallitsijat

Assassin's CreedUbisoft julkisti Assassin’s Creed Origins -toimintapelin uuden esittelyvideon, jossa syvennytään muinaisen Egyptin salaisiin valtaapitäviin tahoihin. Order of the Ancients -ryhmittymä on paitsi faaraon takana oleva voima ja hallintokeskittymä, myös uhka koko maalle ja sen asukkaille. Keitä nämä mystiset hahmot ovat ja mitkä ovat heidän motiivinsa?

Pariminuuttinen Order of the Ancients -esittelyvideo on kaunis ja elokuvamainen matka assassiinien ja heidän vihollistensa alkuaikoihin. Katso YouTube-video osoitteessa https://youtu.be/myrrlJOAyK0.

Assassin’s Creed Origins sijoittuu muinaisen Egyptin pyramidien, viimeisten faaraoiden ja antiikin myyttien keskelle. Se on pelisarjan ensimmäinen peli, joka tapahtuu aikaisemmin kuin edeltäjänsä. Peli seuraa Assassiinien veljeskunnan syntyvaiheita. Peli seuraa Egyptin suojelijana toimivaa Bayekia. Veljeskunta syntyy yhden historian suurimpien imperiumien taustalla. Se vie pelaajan elävään maailmaan, jossa käydään eeppisiä taisteluja ja paljastetaan muinaisia ​​salaisuuksia. Assassin’s Creed Origin tuo pelaajille uusia toimintaroolipelimäisiä elementtejä. Uusi taistelujärjestelmä tarjoaa enemmän taktista vapautta kuin koskaan ennen. Lisäksi pelaaja voi tutkia ja paljastaa muinaisen Egyptin mysteerit omaan tahtiinsa.

Assassin’s Creed Origins ilmestyy sekä Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 27. lokakuuta 2017. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
www.assassinscreed.com