STOP THE PRESS!

Satu Silvon ja Reidar Palmgrenin tähdittämä Toinen kerta toden sanoo ensi-iltaan Aleksanterinteatterissa 29.9.2017

Satu Silvo & Reidar Palmgren

Valokuvaaja: Matti Rajala / Suomen Komediateatteri

Satu Silvon ja Reidar Palmgrenin tähdittämä romanttinen komedia Toinen kerta toden sanoo saa ensi-iltansa Aleksanterin teatterissa 29.9.2017. Timo Rissasen ohjaamalla näytelmällä on tuolloin myös Pohjoismaiden kantaesitys. Esityksen tuottaa Suomen Komediateatteri.

Toinen kerta toden sanoo on englantilaisen Derek Benfieldin hersyvä romanttinen komedia, joka tutustuttaa katsojan Bernardiin ja Marioniin ja heidän elämäänsä menneissä vuosissa ja nykyisyydessä. He tapaavat sattumalta kahdenkymmenen vuoden jälkeen ja lähtevät kerimään auki kuluneita vuosia: ensi tapaamistaan, ihastumistaan, kummankin tahoillaan solmimaa avioliittoa ja lapsiaan. Taustalla risteilee kysymys siitä, miksi elämä vei aikanaan erilleen? Nyt saattaa avautua ovi kohti yhteistä tulevaisuutta.

Satu Silvo ja Reidar Palmgren liikkuvat nasevan dialogin kautta tästä hetkestä menneisiin vuosiin. Marionin ja Bernardin, tavallisten ihmisten, tarinat tuntuvat tutuilta kaikille niille, jotka ovat joskus olleet rakastuneita. Taidokkaat näyttelijät tekevät esityksessä myös kolme muuta roolia.

www.suomenkomediateatteri.fi

Esitystiedot
Toinen kerta toden sanoo
Ohjaus: Timo Rissanen
Rooleissa: Satu Silvo ja Reidar Palmgren
28.9. – 28.10.2017 – ensi-ilta 29.9.2017
Aleksanterin teatteri
Bulevardi 23-27, Helsinki
Liput:
€ 32
€ 29 opiskelijat ja eläkeläiset
www.ticketmaster.fi
Tuotanto: Suomen Komediateatteri