STOP THE PRESS!

Mars vs. Venus? ensi-iltaan TTT-Klubilla, suurin osa syksyn lipuista jo varattu

Mars vs. Venus

Valokuvaaja: Kari Sunnari

”Stand up -parisuhdekomedia Luolamiehen jalanjäljillä”. Näin on luonnehdittu TTT-Klubin syyskauden odotetuinta uutuustuotantoa Mars vs. Venus?, joka pohtii naisten ja miesten erilaisuutta, kääntää ennakkoluuloja päälaelleen ja ehkä todistaa niistä osan todeksi. Esitys tekee herkullisen osuvia havaintoja niin miehen kuin naisen näkökulmasta.

Tosielämän koomikkopariskunnan Riku Suokkaan ja Johanna Tohnin esittämä Mars vs. Venus? saa kantaesityksensä TTT-Klubilla torstaina 21.9. klo 19. Näytäntöjä on syyskauden aikana yhteensä 16, ja näistä lipuista on jo tässä vaiheessa myyty tai varattu ennakkoon yli 75 %.

Mars vs. Venus? on stand up -komiikan lainalaisuuksia ja esitystekniikkaa hyödyntävä näytelmä. Myös sen kirjoitusprosessi on ollut samankaltainen. Esityksen teksti on testattu ja viimeistelty useilla Work in progress -harjoitusklubeilla kesän ja alkusyksyn aikana tamperelaisissa ravintoloissa.

Mars vs. Venus? -esityksen on käsikirjoittanut Riku Suokas, Johanna Tohni ja Heikki Syrjä. Ohjaus on Suokkaan ja työryhmän.

Stand upin kestotähti Riku Suokas on esittänyt Luolamiesta loppuunmyydyille saleille viimeiset kymmenen vuotta. Teatteri-ilmaisun ohjaajanakin työskennellyt Johanna Tohni on stand upin nouseva kyky, joka on saanut kannuksia niin suomalaisilta kuin kansainvälisiltä lavoilta.

Tässä kamppailussa ottelijat puhuvat asioista niiden oikeilla nimillä.