STOP THE PRESS!

Morrissey julkaisee tänään ensimmäisen singlen marraskuussa ilmestyvältä albumiltaan

Morrisey - Low in High SchoolKuuntele tänään julkaistava Spent The Day In Bed –single täältä

Arvostettu brittimuusikko Morrisey julkaisee ensimmäisen sooloalbuminsa kolmeen vuoteen marraskuun 17. päivä. Tänään ilmestyvä Spent The Day In Bed –single antaa esimakua tulevasta Low In High-School –levystä.  Sekä nyt julkaistava single että tuleva albumi ovat taattua Morrisey-laatua: viihdyttäviä, provosoivia, oivaltavia ja älykkäitä.

Low In High School –albumin on tuottanut Grammy-palkittu Joe Chiccarelli, jonka tuottajameriitteihin kuuluu mm. Frank Zappa, The Storkes, Beck, The White Stripes ja U2. Pariisissa ja Roomassa äänitetty levy julkaistaan miehen oman Etienne Records -labelin ja BMG:n yhteistyönä.  Suomessa viime vuoden Flow-festivaaleilla esiintyneen Morriseyn edellinen studioalbumi julkaistiin vuonna 2014.  Low in High-School julkaistaan digitaalisesti sekä cd:nä, värillisenä vinyylinä ja limited edition –kasettina.

The Smiths-yhtyeen menestyksekkäänä keulakuvana aloittanut Morrissey on vain kasvattanut suosiotaan soolourallaan. Miehen kaikki kymmenen sooloalbumia ovat päätyneet brittilistan top teniin ja hänellä on hallussaan myös kolme ykkössijaa samaisella listalla. Karismaattisen Morrisseyn ensimmäinen sooloalbumi Viva Hate julkaistiin vuonna 1988. Musiikin lisäksi monilahjakas Morrissey julkaisi vuonna 2013 omaelämäkerran, josta siitäkin tuli sekä arvostelu- että myyntimenestys.

LOW IN HIGH SCHOOL  -biisilista

 1. My Love I’d Do Anything For You
 2. I Wish You Lonely
 3. Jacky’s Only Happy When She’s Up On The Stage
 4. Home Is A Question Mark
 5. Spent The Day In Bed
 6. I Bury The Living
 7. In Your Lap
 8. The Girl From Tel-Aviv Who Wouldn’t Kneel
 9. All The Young People Must Fall In Love
 10. When You Open Your Legs
 11. Who Will Protect Us From The Police?
 12. Israel