STOP THE PRESS!

Suositut Helsingin Kädentaitomessut 20. kerran Wanhassa Satamassa

Suositut Helsingin Kädentaitomessut 20. kerran Wanhassa SatamassaHelsingin Kädentaitomessut kokoavat jälleen yhteen kaikenikäiset kädentaitojen ystävät viikonloppuna 23. -24.9.2017. Messupaikkana toimii tunnelmallinen Wanha Satama Helsingin Katajanokalla.

Syksy on käsityöharrastajien kulta-aikaa. Iltojen pimetessä monien puikot alkavat heilumaan. Syksyisin myös suunnitellaan joululahjoja ja sisustetaan kotia. Messuilta haetaan tätä varten valmiita tuotteita, ideoita ja tarvikkeita sekä tavataan tietenkin samanhenkisiä ihmisiä. Valmiiden tuotteiden alkuperä on varmasti selvillä, ja samanlaista ei tule vastaan joka puolella.

Mukana messuilla on näytteilleasettajia eri puolilta Suomea. Messuille osallistuvilta kädentaitajilta edellytetään, että valmiit tuotteet ovat Suomessa käsin valmistettuja. Esillä on vaatteita, asusteita, sisustus- ja designtuotteita, koruja ja paljon muuta. Tämän lisäksi kädentaitojen harrastajat löytävät messuilta hyvän valikoiman tarvikkeita, materiaaleja sekä runsaasti vinkkejä syksyn käsitöihin ja askarteluihin.

Ovet ovat avoinna Wanhassa Satamassa 23.-24.9. lauantaina ja sunnuntaina klo 10-17. Liput 10,-/5,-.