STOP THE PRESS!

Tampere-talon We love 80’s -tapahtumassa huikean paluun tehnyt Dingo ja diskokuningatar Eini

Dingo

Kuva: Jukka Lehtinen

Tampere-talossa järjestetään perjantaina 29.9. nostalgiantäyteinen We love 80’s -ilta, jossa esiintyvät kesällä upean paluun parrasvaloihin tehnyt Dingo sekä artistijuhlavuottaan viettävä diskokuningatar Eini. Kokonaisuuden täydentää Sorsapuistosalissa raikaava Kasaridisko, jossa tanssitaan parhaiden kasarihittien tahtiin.

Suomirokin suursuosikki Dingo palasi kesällä festivaalilavoille legendaarisimmalla kokoonpanollaan ja huikean suosion saattelemana. We love 80’s -tapahtumassa Dingo ottaa varaslähdön talven Autiotalon aarteita -kiertueelleen yli kuukausi ennen seuraavia kiertuekonsertteja. ”Tampere-talossa on aina ollut jotain juhlavaa, ja keikalta odotan tietysti tamperelaistyylistä iloista ja rehvakasta meininkiä”, ennakoi Dingon keulakuva Pertti ”Nipa” Neumann.

Dingon keikan jälkeen Sorsapuistosalissa tanssitaan kasaridiskon ja huippusuositun Einin tahtiin. Einin ensisinglen ”Yes sir, alkaa polttaa” julkaisusta tulee marraskuussa kuluneeksi huikeat 40 vuotta, ja tätä merkkivuottaan Eini on juhlistanut uudella musiikilla ja juhlakiertueella. ”On ihan mahtavaa tulla esiintymään Tampere-taloon ja vieläpä omana syntymäpäivänäni. Esiinnyn uuden yhtyeeni kanssa, josta olen todella innoissani. He ovat paitsi hyviä soittajia, myös loistavia esiintyjiä – lavalla on paljon silmänruokaa tarjolla!”, vinkkaa Eini.

Tampere-talossa toivotaan, että tänä vuonna ensimmäistä kertaa järjestettävästä kasarifestivaalista voisi tulla jatkossa jokavuotinen tapahtuma. ”Halusimme tuoda ohjelmistoomme tuulahduksen kultaiselta 80-luvulta ja saimmekin Dingon ja Einin myötä aivan unelmatiimin tapahtumaamme”, kehuu Tampere-talon ohjelmapäällikkö Timo Suomi. ”Kasarimusiikki on valitettavasti jäänyt ysärin jalkoihin. Mikäli tämä ensimmäinen We love 80’s -tapahtuma onnistuu, voisimme tuoda niin kotimaisia kuin kansainvälisiä kasarihittejä ja -artisteja Tampere-taloon jatkossakin.”

Lue lisää We love 80’s -tapahtumasta: www.tampere-talo.fi/tapahtumat/welove80s/

We love 80’s -aikataulut:

19:00 Dingo (Iso sali)
21:00 – 01:00 Kasaridisko (Sorsapuistosali)
22:00 – 23:00 Eini Kasaridiskossa (Sorsapuistosali)

Liput:
Tapahtumalippu (sis. Dingon konsertin ja Kasaridiskon) 50 €
Dingon konsertin peruslippu 39 €
Dingon konsertin eläkeläis- ja opiskelijaliput 35 €
Kasaridisko (sis. Eini ja DJ Juissi) 17 €