STOP THE PRESS!

Peter Jamesin uusin Roy Grace -dekkari ilmestyy 28.9.

Peter James - Kuolema ei rakasta ketäänPeter James
KUOLEMA EI RAKASTA KETÄÄN

Väkivaltaisessa avioliitossa elävä kampaaja Lorna Belling on löytänyt uuden onnen. Salasuhde karismaattisen Gregin kanssa on kestänyt jo puolitoista vuotta.

Greg on toistuvasti luvannut päättää rakkaudettoman liittonsa vaimonsa Belindan kanssa ja viedä Lornan pois tämän ilkeän aviomiehen ulottuvilta. Oikea aika ei vain koskaan näytä tulevan. Greg keksii viivyttelyynsä syyn toisensa jälkeen, kunnes lopulta sanoo kertovansa uutisen vaimolleen Malediiveille suuntautuvalla lomamatkalla.

Lornan maailma romahtaa, kun eräs kampaamoasiakas muutamaa viikkoa myöhemmin esittelee hänelle lemmekkäitä kuvia Malediiveilla tapaamastaan pariskunnasta. Lornan kauhuksi kuvissa esiintyvä mies on hänen Greginsä. Paitsi että hänen nimensä ei suinkaan ole Greg. Eikä kuvan nainen ole nimeltään Belinda.

Raivoissaan Lorna päättää pistää petollisen rakastajansa tilille valheistaan ja paljastaa tämän kaksoiselämän.

Draama päättyy verisesti, ja ruumiin löydyttyä poliisilla on vain yksi pääepäilty. Pian tapauksen ympärille alkaa kuitenkin ilmaantua kiusallisen paljon uusia johtolankoja. Ylikomisario Roy Gracelle alkaa olla selvää, että hänen on otettava huomioon myös kaikkein epäuskottavimmat vaihtoehdot.

Kuolema ei rakasta ketään on rikosylikomisario Roy Gracesta kertovan kirjasarjan kolmastoista osa.

KUOLEMA EI RAKASTA KETÄÄN

ISBN/EAN 9789523125001
Luokka 84.2
Suomennos Maikki Soro
Sidottu
444 s.
Ilmestyy 28.9.2017