STOP THE PRESS!

Lahden vanhin kaupunkifestivaali uudistuu

Lahden kaupunki on yhdessä Lahti Big Band ry:n kanssa järjestämässä Jazztorin avajaiskonserttia sunnuntaina 24.9. klo 12 alkaen Lahden Konserttitalolla. Iltapäivällä Konserttitalon Felix Krohn –sali että aulatila täyttyvät useista taitavista jazzmuusikoista. Esiintymään saapuu Millstone Big Band, Päivi & The Moonstones, Lahden konservatorion ja Tiirismaan lukion musiikkilinjan yhtyeitä. Tilaisuuden juontaa Hugo Hagström.

Lahti Big Band ry on kutsunut Jazztorin tuottajiksi useita paikallisia keikkajärjestäjiä ja kulttuuritahoja. Lahden kaupunki onkin ensimmäistä kertaa mukana yhtenä Jazztorin tuottajista. Tarjolla on maksuton avajaiskonsertti, jossa on esillä upea kattaus jazzmusiikin monipuolista kirjoa.

Jazztoria on toteutettu yhtäjaksoisesti vuodesta 1989 ja se on Lahden vanhin kaupunkifestivaali. Festivaalia juhlitaan 28. kerran ja se on löytänyt uuden muodon toiminnalleen. Yhden tapahtumapaikan sijaan Jazztori on levittäytynyt ympäri Lahden kaupunkia ja näin ollen yhä laajemman yleisön on mahdollista tavoittaa festivaalin tarjoama mielenkiintoinen ohjelmakattaus.

Avajaiskonsertin aikataulu:
Klo 12.00 Millstone Big Band
Klo 12.45 Tipalan jazzbändi TBJ
Klo 13.00 Delirium
Klo 13.15 Kansanmusiikkiyhtye Hovinoidat
Klo 13.30 Lauluyhtye Somat Soinnut
Klo 13.45 UN
Klo 14.15 Päivi & the Moonstones
Klo 15.00 Konservatorion opiskelijoiden kokoonpanot
Esiintyjien ajat nonstop-konsertissa ovat vain suunnitteellisia aikoja.

Avajaiskonserttiin on vapaa pääsy.
Esiintymispaikan osoite: Lahden Konserttitalo, Sibeliuksenkatu 8, Lahti

Jazztorin muu ohjelmisto