STOP THE PRESS!

Tomi Pulkkinen yhtyeineen viihdyttää lapsia ja aikuisia Lahden pääkirjastossa keskiviikkona 27.9.

Lasten esitys alkaa auditoriossa klo 10.00. Tarinatuokiossa tehdään Suomelle synttärikortti maalamalla ilmaan, saunotaan, kuullaan Kalevalasta ja paljon muuta. Tomi Pulkkisen mukaansatempaaviin lauluihin perustuvassa vauhdikkaassa interaktiivisessa musiikkitarinatuokiossa seikkaillaan Suomen historiassa ja luonnossa, nykypäivää ja kansainvälisyyttä unohtamatta. Satuloi siis hevosesi, matka voi alkaa! Suositusikä: esikoululaiset ja 1.-luokkalaiset

Tomi Pulkkinen – laulu, kitara, huuliharppu
Joel Jaakkola – perkussiot

Paikka/paikat lastenesitykseen on varattava etukäteen pääkirjaston lasten ja nuorten palveluista. Paikkoja on rajoitetusti.

Aikuisten konsertti ”Suljetuilla porteilla” – Uusia lauluja Volter Kilven teksteihin on Lahden pääkirjaston musiikkialueella toisessa kerroksessa klo 18.00.

Uskaltaudu tutkimusmatkalle ihmisyyteen! Volter Kilven vuonna 1939 ilmestynyt henkistä etsintää syväluotaava teos ”Suljetuilla porteilla” on nyt ajankohtaisempi kuin koskaan. Intensiivisessä esityksessä saamme kuulla lauluntekijä Tomi Pulkkisen uusia sävellyksiä Kilven teksteihin, tyylilajina romanttinen folk-soul. Maagista tunnelmaa säestykseen luovat pitkän linjan viulutaiteilija Arto Nybom sekä monipuolinen perkussionisti Joel Jaakkola.

Tomi Pulkkinen – laulu, kitara, huuliharppu

Joel Jaakkola – perkussiot

Arto Nybom – viulu

Aikuisten esitykseen on vapaa pääsy, mutta paikkoja on rajoitetusti.