STOP THE PRESS!

Mikko Joensuu ja Sonya Lindfors mukana WeeGeen Nykytreffeillä

Taidetta, musiikkia ja tanssia #Nykytreffit – Sinkkujen yö WeeGeellä 13.10.2017 klo 18-24

BigLove@Arts ja Näyttelykeskus WeeGee järjestävät 13.10.2017 #Nykytreffit. Tapahtuma järjestetään jo toistamiseen ja tällä kertaa tapahtuman keskipisteessä on sinkkujen lisäksi taiteen ja kulttuurin kokemuksellisuus. #Nykytreffit tuo vaihtoehtoja virtuaalisen seurustelukulttuurin rinnalle ja haastaa deittailijoita kohtaamaan toisiaan rennossa, inspiroivassa ja kulttuurintäytteisessä ilmapiirissä.

#Nykytreffeillä sinkut ja sinkkumieliset pääsevät kohtaamaan muita kulttuurista ja taiteesta kiinnostuneita. Illan tapahtumat kulkevat läpi museoiden tarjoamien teemojen ja yllättäviin kohtaamisiin ajaudutaan niin Kellomuseon retropeliluolassa, EMMAn nykytaiteen äärellä, Lelumuseon liukumäessä kuin KAMUn nostalgiaa huokuvassa näyttelyssä. Ilta pitää taiteen ja kulttuurin lisäksi sisällään improvisaatioteatteria, uudenlaista pikadeittailua, profiilikuvan päivitystä,
tanssia ja musiikkia.

Illan ohjelma koostuu muun muassa Sonya Lindforsin ohjaamista tanssiesityksistä, jotka valmistetaan erillisissä workshopeissa jo ennen tapahtumaa (ohjeet ilmottautumiseen ohessa). Riskiryhmän näyttelijät rakentavat katsojien ero- ja rakkauskokemuksista improvisoidun esityksen paikan päällä. Markus Niittysen jazzmusiikki rakentaa tyylikkään tunnelman ja WeeGeen ravintola, sis.Deli palvelee asiakkaita koko illan. Ilta huipentuu Mikko Joensuun keikkaan klo. 21:00.
Loppuillan tunnelmasta vastaa DJ Mitja Nylund. Muutokset ohjelmaan mahdollisia.

Näyttelykeskus WeeGee, Ahertajantie 5, Espoo. Vapaa pääsy. Ilmainen kuljetus Kiasmalta klo 17.30 ja Otaniemestä klo 18.30. Bussi kulkee illan päätteeksi myös takaisin Helsinkiin.

Facebook: Nykytreffit-Sinkkujen yö https://www.facebook.com/events/1808536836103849/?fref=ts
Ilmottautuminen ja lisätiedot Sonya Lindforsin työpajaan: https://goo.gl/forms/y1arsxWDEgfKZxB43