STOP THE PRESS!

Krista Kosonen ja saksalaisnäyttelijä Sibel Kekilli tähdittävät uutta Elisa Viihde -alkuperäissarjaa Bullets

BulletsUuden Elisa Viihde -alkuperäissarjan pääohjaaja on palkittu Antti J. Jokinen (Puhdistus, Kätilö). Bullets on kansainvälinen noin viiden miljoonan euron budjetilla tuotettava jännitysdraama, jonka pääosissa nähdään Krista Kosonen, Tommi Korpela ja saksalaisnäyttelijä Sibel Kekilli (Game of Thrones). Sarjan kuvaukset alkavat marraskuussa 2017. Helsingissä, Brysselissä ja Georgiassa kuvattava Bullets saa ensi-iltansa Elisa Viihteessä syksyllä 2018. Sarja nähdään myöhemmin myös CMore-palvelussa ja MTV:n kanavilla.

Bulletsin ovat luoneet Minna Virtanen (Kylmäverisesti sinun) ja Venla-palkittu Antti Pesonen (Sorjonen). Sarjan ovat käsikirjoittaneet Antti Pesonen, Matti Laine ja Kirsi Vikman. Sen tuottaa suomalainen Vertigo, osatuottajina saksalainen Nadcon (Silta, The Killing) ja belgialainen Lumière. Sarjan kansainvälisestä jakelusta vastaa Sky Vision.

– Bullets on meille erittäin tärkeä satsaus ja olemme innoissamme yhteistyöstä kansainvälisesti arvostettujen tekijöiden kanssa. On mahtavaa tuoda Elisa Viihteen asiakkaille monitasoinen ja henkilövetoinen draama, jossa seurataan kahta harmaalla alueella kohtaavaa vahvaa naishahmoa. Bullets-sarjassa kaikki ei todellakaan ole sitä, miltä näyttää, kertoo Elisa Viihteen sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela.

Bullets on henkilövetoinen jännitysdraama, jossa rikostutkija (Krista Kosonen) sukeltaa liian syvälle peiterooliinsa, jossa hän soluttautuu Helsinkiin viimeistä tehtäväänsä suorittamaan saapuneen vaarallisen rikollisen (Sibel Kekilli) lähipiiriin. Naisten välille syntyy erikoinen suhde ja selviää, ettei kaikki ole sitä miltä näyttää.