STOP THE PRESS!

Vaalea Härski & Sörsselssön on joka miehen kuohujuoma

Härski & SörsselssönKotimainen olutvalikoima saa rennonrempseän lisän Härski & Sörsselssön -keskioluesta.  Olut on kunnianosoitus Spede Pasasen ja Simo Salmisen näyttelijäntyölle ja rennolle elämänasenteelle.

Härski & Sörsselssön on vaalean kullankeltainen olut. Sen maku on maltainen ja pehmeän viljainen.

Härski ja Sörsselssön olivat monitoimimiehiä, joten oli luontevaa kehittää heille kunnianosoitukseksi monitoimiolut, joka sopii kaikkiin tilanteisiin.  Koskaan ei nimittäin voi tietää, milloin on sopiva hetki oluelle.

Härski & Sörsselssön -keskioluen on luonut Kekkonen-oluista tuttu ArkiDesign yhdessä  Spede Pasasen ja Simo Salmisen perikuntien kanssa.

”Härski Hartikainen ja Huugo Sörsselssön ovat legendaarisia hahmoja ja suomalaisen miehen karikatyyrejä.  He edustavat rentoa elämänasennetta ja sellaista käytännön neuvokkuutta, joka erityisesti  tämän päivän Suomessa olisi tarpeen”, ArkiDesignin Teemu Lusua sanoo.

Härski & Sörsselssön käy joka tilanteeseen

Pirre Alanen (os. Pasanen) nauroi katketakseen kuullessaan tuoteideasta eli monitoimioluesta ensimmäisen kerran.

”Miksi suotta tehdä erilaisia oluita erilaisiin tarkoituksiin, jos yksi olut kävisi joka tilanteeseen?  Jotain tämän kaltaista heittoa olisin Spedeltäkin voinut odottaa”, Pasanen hymyilee.

Simo Salmisen tytär Sanna Salminen pitää tuoteideaa osuvana.

”Tämän kaltaisesta kunnianosoituksesta isäni olisi ollut mielissään. Hän halusi viihdyttää koko kansaa eikä juuri perustanut hienostelusta”, Sanna Salminen sanoo.

Härski & Sörsselssön -keskiolut on ArkiDesignin suunnittelema, virolaisen Sakun valmistama ja  suomalaisen Lasso Drinksin maahantuoma ja jakelema.  Tuote on saatavilla Tokmanni-tavarataloista ja syyskuun puolivälistä alkaen myös muista hyvin
varustelluista päivittäistavarakaupoista.