STOP THE PRESS!

Yliluonnollinen rockabilly-perjantai Telakalla

Jeena Rancken - Yliluonnollinen kokemus

Jeena Rancken – Yliluonnollinen kokemus, kuva: Vastapaino

Syyskauden kuumimmat huumat tiedossa Tampereella Telakalla pe 29.9 klo 21 alkaen, kun juhlitaan uutta sinkkua ja uutta kirjaa!

Tupla-julkistusjuhlat tiedossa, kun tamperelainen Jeena Rancken bändeineen juhlistaa juuri julkaistua kirjaansa sekä heidän ensimmäistä suomenkielistä sinkkuaan.

Sinkun julkistus on  ”Jeena ja Vauhtikallot” -orkesterin debyytti musiikkirintamalla.

”Jeena ja Vauhtikallot” -orkesteri on syntynyt ilmentämään rockabillybändi ”Sweet Jeena and her Sweetheartsin” salarakkautta suomirokkenrolliin!

Tsekkaa sinkku: ODOTA EN https://www.youtube.com/watch?v=wUrxBOoc-Mc

Orkesterin solisti Jeena Ranckenilta on myös juuri julkaistu Vastapainon toimesta hänen väitöskirjansa nimeltä ”Yliluonnollinen kokemus. Tulkinta, merkitys ja vaikutus”. (Väitös oli Tamperreen yliopistossa 23.9.)

Kirja on saanut ylenpalttisen valtakunnallisen huomion ja herättänyt suurta kiinnostusta ihmisten keskuudessa nousten yhdeksi tämän hetken kuumaksi puheenaiheeksi mediassa (Iltasanomat, Iltalehti, HS, Ylen Aamu-tv ja niin edelleen). Kirjaa on luonnehdittu kauan odotetuksi ”tabun murtajaksi” aiemmin hyvin vähän tutkitulla, salaperäisellä ja arkaluonteisella alueella, jonka ilmestyminen on näyttää osuneen oikeaan aikaan.

Tapahtuman Facebook-sivu

Kirjan omat Facebook-sivut