STOP THE PRESS!

Nyt tulee Nokia 3310 3G

Nokia 3310 3GGlobaaliksi ilmiöksi noussut Nokia 3310 tulee yhä useamman fanin ulottuville ympäri maailmaa. Tarjolla uudet värit, räätälöitävissä oleva retro-käyttöliittymä ja 3G-datayhteys.

Nokia-puhelinten uusi koti, HMD Global esitteli tänään Nokia 3310 3G:n. Nokia 3310 3G tulee Suomessa myyntiin 10.10., ja sen suositeltu vähittäismyyntihinta on 59 euroa. Puhelimessa yhdistyvät Nokia 3310:n fokus puhumiseen ja tekstaamiseen sekä 3G-datayhteys. Ja kyllä, siinä on tietenkin Mato-peli.

Nokia 3310 3G tuo tullessaan uusia, raikkaita värejä. Lisäksi retro-käyttöliittymää on kehitetty niin, että se tarjoaa paremman, räätälöitävissä olevan käyttökokemuksen. Käyttäjä voi valita itselleen parhaiten sopivan teeman sekä vaihtaa kuvakkeiden värejä ja paikkoja, jolloin hänen suosikkitoimintonsa ovat kätevästi esillä.

“Uudistetusta Nokia 3310 -puhelimestamme on tullut globaali ilmiö. Älypuhelinten dominoimassa maailmassa nostalgian ja kauniin, pitkäkestoisella akulla varustetun puhelimen yhdistelmä on todella inspiroinut ihmisiä. Fanimme ympäri maailman ovat toivoneet, että tekisimme tästä ikonisesta tuotteesta myös 3G-version. Olemme kuulleet toiveenne ja toivotamme tänään tervetulleeksi Nokia 3310 3G:n”, sanoo HMD Globalin tuotteista vastaava johtaja Juho Sarvikas.

Nokia 3310 3G edustaa tuoteperheen vahvaa ja värikästä perintöä. Puhelin tulee markkinoille neljässä, erottuvassa mattavärissä. Ne ovat suositut keltainen ja lämpimän punainen sekä kauniit uutuudet vaaleansininen ja hiilenmusta. Puhelimen näppäimistö on hopeanvärinen.

Nokia 3310 3G tarjoaa aiempaakin paremman näppäintuntuman. Näppäinten välissä on entistä enemmän tilaa, joten soittaminen, tekstaaminen ja twiittaaminen sujuvat aiempaa mukavammin.

Puhelimessa on jopa kuuden tunnin puheaika, ja akku kestää ladattuna jopa vaikuttavat 27 päivää.