STOP THE PRESS!

Yösyöttö-elokuva valloittaa Suomen paraatipaikan huomenna lauantaina

Kuva: Solar Films / Marek Sabogal

Marja Pyykön ohjaama Yösyöttö-elokuva nähdään huomenna lauantaina Helsingin Musiikkitalolla, jonka isossa konserttisalissa Yösyöttö esitetään klo 15, 17, 19 ja 21. Suomen arvostetuin konserttisali pyhittää koko lauantain Yösyöttö-elokuvalle. Lipun näytökseen voi ostaa Ticketmasterilta tai Musiikkitalon lippukassalta. Näytöksissä ei esitetä mainoksia. Tämä viiden tähden komedia on ensimmäinen elokuva, joka valloittaa musiikkitalon pääsalin.

Ohessa tapahtuman tiedot:
https://www.musiikkitalo.fi/fi/tapahtuma/yosyotto-elokuva

Solar Filmsin elokuva Yösyöttö perustuu Eve Hietamiehen suosittuun, samannimiseen romaaniin. Elokuvan päärooleissa näyttelevät Petteri Summanen ja Marja Salo. Muissa rooleissa nähdään mm. seuraavat näyttelijät:  Ria Kataja, Marjaana Maijala, Niko Saarela, Juha Muje, Ulla Tapaninen, Hannele Lauri, Anna-Maija Tuokko, Pihla Viitala, Lauri Tilkanen, Jaana Saarinen, Minttu Mustakallio, Leea Klemola, Ona Kamu, Ada Kukkonen ja Santeri Helinheimo Mäntylä.

Elokuvan käsikirjoitus on ohjaaja Marja Pyykön ja kirjailija Marko Leinon käsialaa. Elokuvan ovat tuottaneet Markus Selin ja Jukka Helle ja sen levittää Nordisk Film.

Katso trailer täältä.
https://www.youtube.com/watch?v=VP3uTdgZSYE

Muut esityspaikat ja paikkakunnat löytyvät täältä.
www.nordiskfilm.fi/yosyotto