STOP THE PRESS!

TTT-Klubilla Aili Ikonen levynjulkaisukiertueella sekä Tuomo Prättälä ja Markus Nordenstreng televisiokeikalla

Aili Ikonen. Valokuva Tero Ahonen

Aili Ikonen, kuva: Tero Ahonen

Levynjulkaisukonserttien sarja jatkuu TTT-Klubilla, kun Aili Ikonen yhtyeineen vierailee lauantaina 21.10. klo 22. Ikonen on aiemmin nähty TTT-Klubilla tribuuttikonserteissa, joissa hän on esittänyt Ella Fitzgeradin ja Laila Kinnusen tunnetuksi tekemiä kappaleita. Tällä kertaa on kuitenkin Ikosen tuoreiden ja omakohtaisten laulujen vuoro.

Aili Ikosen säveltämän ja sanoittaman Piirrä minut -albumin ensimmäinen levynjulkaisukonsertti soi Helsingin Savoy-teatterissa 14.10. ja tämän jälkeen kiertue jatkuu Lappeenrantaan, Jyväskylään, Tampereelle ja Turkuun. Laulajattaren yhtyeessä soittavat Mikko Pellinen (basso), Janne Toivonen (trumpetti), William Suvanne (saksofoni ja huilu), Tuomas J. Turunen (piano) sekä Mikko Arlin, rummut.

”Piirrä minut on ehkä henkilökohtaisin tekemäni levyni tähän mennessä”, Aili Ikonen sanoo. ”Laulut kumpuavat elämän eri puolia kuvaavista havainnoista ja tilannekuvista: pakahduttavasta hiljaisesta onnesta, kaipuusta nuoruuden huolettomuuteen, vapaapudotuksesta ja sielun huokoset täyttävästä rakkaudesta.”

Aili Ikonen esiintyy syksyn aikana myös mm. Hectorin yhtyeessä sekä Jyväskylä Sinfonian ja Savonllinnan Orkesterin solistina. Ikonen on tällä hetkellä kysytyimpiä jazz-laulajiamme ja ensi vuonna hän aloittaa uuden pestin Rajaton-yhtyeen jäsenenä.

Tuomon & Markuksen keikan etuheleet Yle Perjantai -ohjelmassa

Tuomo Prättälän ja Markus Nordenstrengin levy Dead Circles sai viiden tähden arviot Rumbassa ja Helsingin Sanomissa. Viimeisen päälle tyylitietoisen hattukantrin, americanan ja soulin osaajat viihdyttävät yleisöä perjantaina klo 22 kahden setin mitalta. Ennen varsinaisen keikan alkua tarjoillaan myös kaksikon harvinainen live-esiintyminen Yle TV1:n Perjantai-ohjelmassa, joka lähetetään suorana TTT-Klubilta. Yleisön kannattaakin saapua paikalle jo ennen klo 21, jos toiveena on nähdä tämäkin osuus illasta.

Ensi viikon esityksistä Mars vs. Venus? ja Luolamies ovat loppuunvarattuja.

TTT-Klubin ohjelmistoa lokakuussa:
Pe 13.10. klo 19 Stand up: Ylimäinen, Sottinen, Björklund
Pe 13.10. klo 21 Yle Perjantai suora lähetys TV1
La 14.10. klo 22 Maarit ja Sami Hurmerinta
Ti 17.10. klo 18 Tunne tekijät -keskustelutilaisuus (Kevytkenkäinen nainen)
Pe 20.10. klo 18:30 Mars vs. Venus?
Pe 20.10. klo 21 Yle Perjantai suora lähetys TV1
Pe 20.10. klo 22 Tuomo & Markus
La 21.10. klo 19 Luolamies
La 21.10. klo 22 Aili Ikonen (levynjulkaisu)
Pe 27.10. klo 19 Stand up: Suokas, Wickström
Pe 27.10. klo 21 Yle Perjantai suora lähetys TV1
La 28.10. klo 19 Mars vs. Venus?
La 28.10. klo 22 Yona
Ti 31.10. klo 18 Tunne tekijät -keskustelutilaisuus (Presidentti ja tyttö)