STOP THE PRESS!

Jykevää on rakkaus: Agents-musiikkikomediassa ”rokki soi ja sielu raikaa”

https://www.youtube.com/watch?v=g6EAvGxtu3o

kuva: Kari Sunnari

Jykevää on rakkaus: Agents-musiikkikomedia saa ensi-iltansa Tampereen Työväen Teatterin Suurella näyttämöllä 19.10.2017. Musiikkikomedian tarinaa kuljettaa suosikkibändi Agentsin musiikki. ”Rokki raikaa ja sielu soi”, lupaa komedian ohjaaja ja koreografi Tiina Brännare.

Musiikkikomedian tarina tapahtuu ruskan aikaan Lapin jylhissä maisemissa. Keikkaputkessa kiitävä suosikkibändi Agents hortoilee eksyksissä Morottajan Teboiliin. Siellä tapaamme myös yhteenhitsautuneen kaverikolmikon, Askon, Killerin ja Jatkoroikan. Ilotyttö Ninan ja kavereidensa avustuksella Askonkin elämä solahtaa lopulta oikeille ja onnellisille raiteilleen.

Musiikkikomedia soi suomalaisille tuttuja Agents-klassikoita. Voimme melkein nähdä bändin legendaariset solistit Topi Sorsakosken, Rauli Badding Somerjoen ja Jorma Kääriäisen – ja niinhän me näemmekin.

Musiikin sovittaa myös kapellimestarina toimiva Pekka Siistonen. Hän vastaa myös musiikkikomedian biisivalinnoista yhdessä Tiina Brännaren kanssa.Biisit valittiin tarinan ehdoilla. Sovituksissa olen kunnioittanut Agents-soundia teatterimusiikin ehdoilla”, Siistonen kertoo.

Lavastussuunnittelija on Jyrki Seppä, pukusuunnittelija Sinikka Zannoni, valosuunnittelija Juha Haapasalo ja äänisuunnittelija Jarkko Tuohimaa. Musiikkikomedia perustuu Seppo Saraspään romaaniin Ansiosidonnainen ja sen on dramatisoinut Taava Hakala.

Rooleissa ovat Petra Ahola, Kristiina Hakovirta, Merja Koivula, Suvi-Sini Peltola, Jari Ahola, Juha-Matti Koskela, Antti Lang, Mika Piispa, Jyrki Mänttäri, Auvo Vihro ja Jukka Saikkonen. Tanssijoina Vilma Hartikainen, Emma Huhtala, Sakari Kinnunen/Samuli Roininen, Lotta Mirtti sekä Konsta Reuter.