STOP THE PRESS!

Tältä näyttää Assassin’s Creed Origins oikeilla näyttelijöillä

Assassin's CreedUbisoft julkisti I Am -esittelyvideon ensi viikolla julkaistavasta Assassin’s Creed Origins -toimintapelistä. Daniel Wolfen ohjaamassa videossa sukelletaan assassiinien alkuaikojen tunnelmiin ja hetkiin, jolloin kaikki sai alkunsa. Kaikki alkaa yhdestä.

Nicholas Britellin The Middle of the World -sävellyksen myötä etenevä I Am -video kertoo myytin, ihanteiden, armeijoiden ja maiden synnystä. Aidossa ympäristössä kuvattu lyhytelokuva koostuu noin 200 oikeasta taustanäyttelijästä ja kymmenistä eläimistä kertoakseen tarinan myytin syntymisestä. Tätä on Assassin’s Creed.

Katso video oheisesta osoitteessa https://youtu.be/SbUgMhX93JA.

Assassin’s Creed Origins sijoittuu muinaisen Egyptin pyramidien, viimeisten faaraoiden ja antiikin myyttien keskelle. Se on pelisarjan ensimmäinen peli, joka tapahtuu aikaisemmin kuin edeltäjänsä. Peli seuraa Assassiinien veljeskunnan syntyvaiheita. Peli seuraa Egyptin suojelijana toimivaa Bayekia. Veljeskunta syntyy yhden historian suurimpien imperiumien taustalla. Se vie pelaajan elävään maailmaan, jossa käydään eeppisiä taisteluja ja paljastetaan muinaisia ​​salaisuuksia. Assassin’s Creed Origin tuo pelaajille uusia toimintaroolipelimäisiä elementtejä. Uusi taistelujärjestelmä tarjoaa enemmän taktista vapautta kuin koskaan ennen. Lisäksi pelaaja voi tutkia ja paljastaa muinaisen Egyptin mysteerit omaan tahtiinsa.

Assassin’s Creed Origins ilmestyy sekä Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 27. lokakuuta 2017. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
www.assassinscreed.com