STOP THE PRESS!

Lokku julkaisee tänään remixin tuoreesta Menneet taakse jää –kappaleestaan

Lokku - Menneet taakse jää remixPääkaupunkiseudulta kotoisin olevan Lokku-yhtye on tehnyt määrätietoista työtä ja kerännyt neljällä  jo julkaistulla singlellään ( Tää hetki voi kaiken muuttaa, Meidän maa, Älä luovuta ja Menneet taakse jää) jo liki miljoona Spotify-striimiä sekä kivunnut Radio Suomipopin Poptop 10 kaikkien aikojen listan kolmannelle tilalle. Nyt tämä vuonna 2014 perustettu yhtye julkaisee remixin elokuussa julkaistusta Menneet taakse jää –singlestään.

Vesa Ovaskaisen, Jyri Sariolan, Kristiina Weckmanin ja Kalle Niskanen yhteistyössä syntyneellä biisillä kuullaan niin Cheekiltä riimittelyhaasteessa tuhat euroa kuitannutta, kolminkertaista räpin SM –voittajaa MC Kajoa kuin The Voice of Finland –ohjelmasta tutuksi tullutta Ilari Hämäläistä ja Club For Fiven riveistä tuttua Maija Sariolaakin.  Nyt National Park Poetry on tehnyt biisistä remixin, jonka voit kuunnella täältä: https://open.spotify.com/album/5ePk0toGCWXfycUn8YeJJJ

Lokku

Viisihenkisen Lokun perustajana voidaan pitää yhtyeen biisit kirjoittavaa Vesa Ovaskaista, joka on löytänyt rinnalleen nipun taitavia muusikoita sekä persoonallisesti tulkitsevan laulusolistin nimeltään Kristiina Weckman. Muusikoista ensimmäisenä mukaan löytyi koko ikänsä pianoa soittanut Juho Keränen, joka on ehtinyt paitsi soittaa useissa yhtyeissä myös voittaa monia pianokilpailuja.  Rummuissa kuullaan monen nimekkään kotimaisen artistin ( mm. Matti Johannes Koivu, Poets Of The Fall, Chisu, Anna Puu) kanssa töitä tehnyttä Jari Salmista ja bassoa soittaa myös bänditaustaa omaava Kymi konservatoriosta valmistunut Tommi Wehmas.  Taitava kokoonpano on työskennellyt jo vuoden studiossa äänittäen biisejä myöhemmin julkaistavalle Mystiikkaa –albumilleen.

Jyri Sariola alias National Park Poetry
Jyri Sariola alias National Park Poetry on musiikkituottaja, studioyrittäjä. rumpali ja videokuvaaja. Jyri on tehnyt musiikkia ja kuvaa työkseen 20 vuotta ja siitä viimeiset 10 vuotta Mimix studiolla Espoossa. Jyri/NPP on tehnyt yhteistyötä mm englantilaisen Sam Youngin kanssa, joka tunnetaan myös DJ Vanilla Ace:na. Heidän yhteistyössä syntynyt kappaleensa ”Close your eyes” julkaistiin New Yorkilaisella konemusiikkilabelilla Nervous Recordsilla. NPP on myös tehnyt remixeja mm. Sirious 3000:lle sekä Club For Fivelle. National Park Poetryltä on tulossa pitkään tekeillä ollut albumi, jossa on feattaamassa mm konemusiikki- ja tuottajalegenda Howie B, joka on tuottanut mm Björkiä sekä U2:sta. Mukana on myös hollantilainen räppäri Freezo. Albumi on suunniteltu julkaistavaksi vuonna 2018.

Jyri Sariola on tehnyt Mimix-studiolla yhteistyötä mm. seuraavien artistien kanssa: Jenni Vartiainen, Martti Syrjä, Jari SIllanpää, Katri Helena, Chisu, Suvi Teräsniska, Antti Tuisku, Samuli Edelmann, Jippu, Rajaton, Dallape, Club For Five, Eeppi Ursin, EBB Big Band, Petteri Sariola, The Northern Governors ja Nopsajalka. Lisäksi myös  Ikitie-elokuva musiikki/AJ Annila”

Lokku

Laulu:  Kristiina Weckman
Kitara: Vesa Ovaskainen
Piano / Syna: Juho Keränen
Basso: Tommi Wehmas
Rummut: Jari Salminen

www.facebook.com/lokkuofficial