STOP THE PRESS!

Morrissey julkaisi uuden videon Spent The Day In Bed –singleensä

MorrisseyMarraskuun 17. päivä uuden Low in High School –albumin julkaiseva Morrissey on julkaissut levyn ensimmäiseen Spent The Day In Bed –singleen kuvatun videon. Videolla Morrisseyn pitkäaikaisiin ihailijoihin kuuluva jalkapalloilija Joey Barton työntää pyörätuolissa istuvaa Morrisseytä pitkin 142-vuotiaan Peckham Liberal Clubin tiloja. Videon on ohjannut Sophie Muller, joka on aiemmin työskennellyt mm. Beyoncén, Kings Of Leonin, Blurin, The Killersin ja Annie Lennoxin kanssa.

Katso video täältä.

Low in High School –albumista

 1. marraskuta julkaistavan Low In High School –albumin on tuottanut Grammy-palkittu Joe Chiccarelli, jonka tuottajameriitteihin kuuluu mm. Frank Zappa, The Storkes, Beck, The White Stripes ja U2. Pariisissa ja Roomassa äänitetty levy julkaistaan miehen oman Etienne Records -labelin ja BMG:n yhteistyönä. Suomessa viime vuoden Flow-festivaaleilla esiintyneen Morrisseyn edellinen studioalbumi julkaistiin vuonna 2014. Low in High-School julkaistaan digitaalisesti sekä cd:nä, värillisenä vinyylinä ja limited edition –kasettina.

 

LOW IN HIGH SCHOOL -biisilista

 1. My Love I’d Do Anything For You
 2. I Wish You Lonely
 3. Jacky’s Only Happy When She’s Up On The Stage
 4. Home Is A Question Mark
 5. Spent The Day In Bed
 6. I Bury The Living
 7. In Your Lap
 8. The Girl From Tel-Aviv Who Wouldn’t Kneel
 9. All The Young People Must Fall In Love
 10. When You Open Your Legs
 11. Who Will Protect Us From The Police?
 12. Israel

Morrisseystä:

The Smiths-yhtyeen menestyksekkäänä keulakuvana aloittanut Morrissey on vain kasvattanut suosiotaan soolourallaan. Miehen kaikki kymmenen sooloalbumia ovat päätyneet brittilistan top teniin ja hänellä on hallussaan myös kolme ykkössijaa samaisella listalla. Karismaattisen Morrisseyn ensimmäinen sooloalbumi Viva Hate julkaistiin vuonna 1988. Musiikin lisäksi monilahjakas Morrissey julkaisi vuonna 2013 omaelämäkerran, josta siitäkin tuli sekä arvostelu- että myyntimenestys.