STOP THE PRESS!

Räpin suomenmestari opettaa vaasalaisia nuoria työpajassa

Kolminkertainen räpin suomenmestari ja levyttävä artisti MC Kajo opettaa vaasalaisnuorille räpin perusasioita ja riimien kirjoittamista työpajassa perjantaina 10.11.

Räppi-workshop pidetään perjantaina 10.11.2017 klo 17–21 nuorisokahvila Walkersissa (osoite: Raastuvankatu 30, 2.krs). Vetäjänä toimii rap-muusikko MC Kajo, joka suomenmestaruuksiensa lisäksi voitti hiljattain Cheekin alulle paneman rimmailuhaasteen.

MC Kajolla on kokemusta työpajojen pitämisestä eri tilaisuuksissa ja paikoissa, kuten kirjastoissa, kouluissa, nuorisotaloilla, leireillä ja festareilla. Palaute on ollut positiivista.

Vaasassa pidettävässä työpajassa käydään läpi räpin perusasiat ja kirjoitetaan omia riimejä. Työpaja pidetään pääosin suomeksi, sillä MC Kajo räppää suomen kielellä. Omia riimejä voi kuitenkin kirjoittaa haluamallaan kielellä.

–       Osallistuakseen ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta, vaan kaikki 13-17-vuotiaat aiheesta kiinnostuneet nuoret voivat tulla mukaan, kertoo nuorisosihteeri Kaisa Salo Vaasan kaupungilta.

Ilmoittaudu ennakkoon!

Työpajaan ilmoittaudutaan ennakkoon joko nuorisotalo Kultsan työntekijöille tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen youngwasa(at)vaasa.fi. Ilmoittautumiset ovat sitovia. Ennakkoon ilmoittautuneita otetaan vastaan yhteensä 15.