STOP THE PRESS!

Peliviikkoa vietetään 30.10.-5.11.2017

Kuva: KAVI / Peliviikko.fi Kuvan on tehnyt sarjakuvataiteilija Janne Kukkonen

Kuva: KAVI / Peliviikko.fi
Kuvan on tehnyt sarjakuvataiteilija Janne Kukkonen

Peliviikko on pelikasvatuksen teemaviikko, jonka tavoitteena on rakentaa positiivista pelikulttuuria ja vähentää pelaamiseen ja pelaajiin liittyviä ennakkoluuloja. Pelaaminen on suosittu, hyödyllinen ja hauska harrastus, joka sopii kaikenikäsille ja on parhaimmillaan sukupolvia ja eri kansallisuuksia yhdistävää toimintaa.

Peliaiheisia tapahtumia kaikenikäsille!

Peliviikolla järjestetään satoja tapahtumia eri puolilla Suomea ja muissa pohjoismaissa, joissa pelattaan esimerkiksi lautapelejä, roolipelejä, konsolipelejä, mobiilipelejä ja tietokonepelejä, sekä tutustuttaan monipuolisesti pelikulttuuriin luentojen ja työpajojen muodossa.

Selaa Peliviikon tapahtumakarttaa

Järjestä tapahtuma tai muuta ohjelmaa Peliviikolla

Kirjastot, koulut, nuorisotalot, museot, palvelukeskukset, yritykset, järjestöt ja kaikki muut toimijat voivat osallistua Peliviikkoon järjestämällä peleihin liittyvää toimintaa Peliviikolla. Toiminta voi olla yhdessä pelaamista, erilaisten pelien tai peleihin liittyvien harrastusten esittelyä, pelien koodaamista, peleihin liittyvien ilmiöiden tutkimista tai keskustelemista pelikulttuurista.

Tänä vuonna voit myös ilmoittaa Peliviikolle myös suljettuja tapahtumia! Suljettuja tapahtumia ei lisätä tapahtumakartalle, mutta saat ilmoittautumalla tukea oman tapahtumasi järjestämiseen ja voit osallistua pohjoismaiseen peliturnaukseen, josta tulee lisää tietoa syksyllä.

Ilmoittaudu mukaan Peliviikkoon tästä

Vuoden pelikasvattaja

Osana Peliviikkoa Pelikasvattajien verkosto palkitsee vuosittain Vuoden pelikasvattajan. Vuoden Pelikasvattaja voi olla yksilö, yhteisö, yritys tai vaikka ilmiö tai teko, joka on toiminnallaan tai olemassaolollaan edistänyt positiivista pelikulttuuria.

Lähde: KAVI / peliviikko.fi