STOP THE PRESS!

Lohkare featuring Pauli Hanhiniemi etsii Rauhaa Kuopion lääninvankilasta

Lohkare

Kuva: Krista Karppinen

Tampere-Kuopio-Helsinki-akselilta ponnistava Lohkare ja Pauli Hanhiniemi yhdistivät voimansa tänään julkaistulla Rauhaa-singlellä, jonka musiikkivideo kuvattiin ajatuksia herättävässä paikassa Kuopion lääninvankilassa.

Pauli Hanhiniemen sanoittaman ja Paulin sekä Lohkareen Kaitsu Kääriäisen laulaman Rauhaa-biisin taustalla on maanläheinen ajatus:

”Rauhaa on selväsanainen toive rauhasta kaiken maailmassa, Euroopassa ja kotinurkilla nousseen huudon ja uhittelun keskellä”, Hanhiniemi luonnehtii.

Tänään Maikkarin netissä ensi-illassa nähty hieno musiikkivideo on nyt katsottavissa täällä.

Lohkareen Laihaa lohtua -radiohititi on ollut kuluvana vuonna Radio Suomen soitetuimpia kappaleita, ja nyt julkaistu Rauhaa paljastaa jälleen uuden puolen Lohkareesta vierailijoineen. Samalla ”wanhan liiton tyyliin” julkaistaan myös niin sanottu sinkun b-puoli, Mikko Löytyn tulkitsema Bluesukko-kappale, jossa sanoma on niin ikään hyvin ajankohtainen – onhan ”bluesukko” tässä ajassa ja paikassa muukalainen.

Lohkare lähtee yhdessä Pelle Miljoonan ja Pauli Hanhiniemen kanssa myös keikoille, joista ensimmäinen kuullaan 3. marraskuuta Tampereen Yo-talolla. Sama retkue matkaa seuraavana päivänä Kuopion Rauhalahteen.

Kuuntele kummatkin uutuusbiisit myös Spotifystä!

Lohkare on:
Kaitsu Kääriäinen – kitara, laulu
Kartsa Huovinen – kitara, laulu
Jarmo Huovinen – koskettimet, laulu
Mikko Löytty – basso, laulu
Kaitsu Huovinen – rummut

www.lohkare.info
www.facebook.com/LohkareOfficial
http://open.spotify.com/artist/7ah5eRXatgjWXcHlXhDwlP