STOP THE PRESS!

Visa Koiso-Kanttila palkittiin parhaana ohjaajana Cape Town International Film Festivalilla elokuvasta Kaiken se kestää

Visa Koiso-Kanttilan fiktioelokuva Kaiken se kestää kilpaili Etelä-Afrikassa Kapkaupungin Cape Town International Film Festivalin pääsarjassa.

Visa Koiso-Kanttilan fiktioelokuva Kaiken se kestää kilpaili Etelä-Afrikassa Kapkaupungin Cape Town International Film Festivalin pääsarjassa. Kansainvälisen tuomariston puheenjohtajana toimi turkkilainen Alin Tasciyan, joka on tällä hetkellä myös kansainvälisen elokuvakriitikkojen liiton FIPRESCI:n puheenjohtaja. Muita kilpasarjan elokuvia olivat mm. Sami Blood sekä Flatliners.

Kaiken se kestää sai kansainvälisen ensi-iltansa kesäkuussa Moskovan elokuvafestivaaleilla, missä se sai erittäin positiivisen vastaanoton, sekä yleisöltä että kriitikoilta. Elokuvaa tullaan esittämään lähiaikoina lukuisilla kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla. Kaiken se kestää kotimainen teatteri ensi-ilta oli syyskuussa, ja se on edelleen nähtävillä elokuvateattereissa kautta maan.

Kaiken se kestää on Visa Koiso-Kanttilan ensimmäinen näytelmäelokuva. Koiso-Kanttila on yksi Suomen kansainvälisesti tunnetuimmista dokumenttielokuvaohjaajista, jonka dokumenttielokuvat ovat voittaneet lukuisia kansallisia ja kansainva?lisia? palkintoja, mm. Karkotetut (1997), Isältä pojalle (2004), Talvinen matka (2007) ja Miehen kuva (2010).

CTIFMF Cape Town International Film Festival: http://filmfestival.capetown/