STOP THE PRESS!

Oulun kaupunginteatteri ja Kanresta osallistuu Koko Suomi kiittää -hyväntekeväisyyskampanjaan

Oulun kaupunginteatteri järjestää ilmaisen juhlakonsertin osana Koko Suomi kiittää -hanketta. Juhlakonsertti järjestetään Oulun kaupunginteatterin suurella näyttämöllä 9. marraskuuta klo 12. Kiitoskonserttiin on kutsuttu Oulun alueen omaishoitajia sekä sotiemme veteraaneja.

Konsertissa on mukana viisihenkinen juhlaorkesteri sekä kattaus teatterin näyttelijöitä (mm. Kari-Pekka Toivonen, Hannu Pelkonen, Merja Larivaara ja Janne Raudaskoski). Konsertin jälkeen Kanresta tarjoaa yleisölle pullakahvit.

Koko Suomi kiittää on Suomi 100 -ohjelmaan hyväksytty juhlavuoden hanke. Sen tavoitteena on järjestää kiitostapahtumia vanhuksille, hyvinvointimme rakentajille, mahdollisimman monella paikkakunnalla Suomessa.

Kiitosjuhlaidean takana on vanhusten parissa vapaaehtoistyötä tekevä yhteisö Siskot ja Simot. Siskot ja Simot -yhteisön ja hankkeen laajan kumppaniverkoston unelmana on, että Koko Suomi kiittää -tempaus herättäisi koko kansakunnan juhlimaan yhdessä ikäihmisten kanssa, mitä erilaisimmin tavoin.

Lisätietoa Koko Suomi kiittää -hankkeesta osoitteessa www.kokosuomikiittaa.fi