STOP THE PRESS!

Onko Georgen Miljoona Ruusua -levy suomipopin parhaiten varjeltu salaisuus?

GeorgeVuodesta 2012 asti toiminut pop-duo julkaisee debyyttilevynsä. Yhtyeen musiikissa kuuluu Gösta Sundqvistin kaltaisten tarinankertojien laulunkirjoitusperinne, jota kokoonpano maustaa Airin ja Pet Shop Boysin kaltaisten klassikkoduojen soinnilla.

Pitkään ja hartaasti muhinut biisimateriaali on nyt realisoitunut kokopitkäksi, josta ei hittimateriaalia puutu. Levyn aloittavat neljä biisiä edustavat jokainen omassa lajissaan hittipotentiaalia: mystinen Nightswimming, tempoa nostattava Onneton, jousisävelten varaan kudottu Liian Kauan ja discobiitillä leijuva Jää avaavat levyn mallikkaasti. Loppulevy tarjoilee lisäksi mm. version Leevin and the Leavingsin klassikosta Amalia ja kauniin lopetustarinan Toinen-kappaleen muodossa. 

“Levyä on tehty pitkään ja hartaasti, mutta pitkässä paineessa syntyvät tiukimmat timantit” sanoo yhtyeen kappaleiden pääkirjoittaja Juuso Kemi. “Georgen musiikki on helposti lähestyttävää, mutta löytyy kappaleista kerroksia myös useampaan kuuntelukertaan” toteaa laulaja Saku Mansikkamäki.

Miljoona Ruusua levyltä on irrotettu kaksi singleä videoineen. Katsele ja kuuntele Amalia (Leevi and the leavings cover) ja Nightswimming alta.

Kuuntele Miljoona Ruusua Spotifyssä: https://open.spotify.com/album/5s40h0pemSNgf20pf9aQCM

Katso Nightswimming-video Youtubessa: https://www.youtube.com/watch?v=rd_lEaQw3tU

Katso Amalia-video Youtubessa: https://www.youtube.com/watch?v=sJ14_3Y-K5c

www.george.fi

https://www.facebook.com/georgemusisoi/